Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: aflevering 3 van ‘De Skilerarendroom’ van Snowlife

© Snowlife

Wintersportredacteur

Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat als je een dagje als skileraar in Oostenrijk werkt? Snowlife geeft ons een kijkje in het leven van Nederlanders die de sprong hebben gewaagd in hun nieuwe videoserie! ‘De Skilerarendroom’ is een serie met video’s waarin je wordt meegenomen in het avontuur van verschillende Nederlanders die in Oostenrijk werken. De tweede aflevering is nu online, en deze keer draait alles om Tom in het Oostenrijkse Zell am See!

Videoserie ‘De Skilerarendroom’

Elke maandag verschijnen er nieuwe afleveringen van ‘De Skilerarendroom’ van Snowlife. In deze serie volgen ze verschillende skileraren tijdens hun dagelijkse werk in Oostenrijkse skigebieden. Van Hochkrimml tot Zell am See en Hochkönig, je ziet prachtige winterse beelden en krijgt een kijkje achter de schermen. De derde aflevering kun je nu bekijken op YouTube!

Aflevering 3: Waar het om draait

Hoe het dagelijkse leven van Tom er in de winter uit ziet? Dat kun je zien in de laatste aflevering van deze videoserie. Van zelf heerlijk afdalen van de vers geprepareerde pistes tot toerskiën in zijn vrije tijd en privé skiles geven aan allerlei verschillende wintersporters, je ziet het in de nieuwste video.

Snowlife Skilerarenopleiding

Voor veel studenten en afgestudeerden is het een droom om een tussenjaar in de bergen door te brengen of een (tijdelijke) baan in de sneeuw te scoren. Maar om skileraar te worden, heb je wel wat papieren nodig. Hoe regel je dat? En waar begin je? Gelukkig zijn er verschillende opleiders die cursussen en trainingen aanbieden om jou helemaal klaar te stomen voor een job als skileraar. Snowlife organiseert complete trajecten die je optimaal voorbereiden. Het begint met een uitgebreide introductiedag in Nederland, gevolgd door een intensieve opleidingsweek in de Alpen, inclusief accommodatie en skipas. Het beste is dat je na je opleiding gegarandeerd werk krijgt in een prachtig skigebied. Met het erkende certificaat (Anwärter) dat je ontvangt, ben je bevoegd om zowel beginners als lichtgevorderde skiërs les te geven.

Lees ook: Werken in de sneeuw: skileraar word je zo!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in