Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: aflevering 1 van ‘De Skilerarendroom’ van Snowlife

© Snowlife

Wintersportredacteur

Hoe het is om een dag te werken als skileraar in Oostenrijk? Snowlife laat het ons met een nieuwe webserie zien! ‘De Skilerarendroom’ is een serie waarin je meegenomen wordt in het leven van verschillende Nederlanders die in Oostenrijk werken. De eerste aflevering gaat over Jeroen. Hij werkt bij Skischule Gerlosplatte in de Zillertal Arena.

Videoserie ‘De Skilerarendroom’

Vanaf vandaag komen er de komende weken elke maandag afleveringen online van de videoserie ‘De Skilerarendroom’ van Snowlife. In de serie worden verschillende skileraren gevolgd tijdens een normale werkdag in een Oostenrijks skigebied. Van Hochkrimml tot Zell am See en Hochkönig: in deze video’s zie je prachtige winterse beelden voorbijkomen. Kijk je mee naar de eerste aflevering? Die is vanaf vandaag op YouTube te zien!

Aflevering 1: De magie van de bergen

Jeroen is een gepassioneerd skileraar die lesgeven combineert met het ontdekken van de prachtige natuur in zijn vrije tijd. Hij werkt in de winter voor de skischool Gerlosplatte in de Zillertal Arena. Bekijk de aflevering hieronder, prachtige uitzichten en beelden gegarandeerd!

Snowlife Skilerarenopleiding

Veel studenten nemen een tussenjaar om het avontuur aan te gaan in de bergen of dromen van een bijbaantje in de sneeuw. Maar, om skileraar te worden heb je wel een papiertje nodig. Hoe krijg je dat voor elkaar? En waar moet je beginnen? Er zijn verschillende aanbieders die opleidingen en cursussen tot skileraar aanbieden. Snowlife organiseert trajecten die jou helemaal klaarstomen voor een baan als leraar in de sneeuw. Dat begint bij een uitgebreide introdag in Nederland met training, een volledige opleidingsweek in de Alpen inclusief onderdak en liftpas én baangarantie in een mooi skigebied. Na de opleiding ontvang je een erkend certificaat (Anwärter), waarna je bevoegd bent om zowel beginners als lichtgevorderden les te geven.

Lees ook: Werken in de sneeuw: skileraar word je zo!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in