Nieuwsalert per mail ontvangen

Overnachten in een iglo op de piste

© Iglu Village

Wil je dit jaar wel eens een first track zetten? Overweeg dan eens om een nachtje in de iglo op de berg te overnachten. Dit kun je namelijk ervaren in het Oostenrijkse Kühtai. Op een hoogte van 2.020 meter staat hier namelijk een sfeervolle iglo voor je klaar om in te overnachten. Durf jij het aan?

Iglu Village

Ben jij er geen fan van om op de vroege ochtend een stuk naar de piste te rijden, dan hebben wij de oplossing. In Kühtai vind je wel een hele bijzondere accommodatie op de piste. Hier staan namelijk prachtige iglo’s die sfeervol zijn ingericht. Zo maak je er wel een hele bijzondere nacht van met je vrienden of partner.

Slapen in een iglo

Na een inspannende dag met bijzondere activiteiten ga je slapen in je unieke verblijf. De volgende ochtend zul je merken dat het in de ochtend soms nog wel koud kan zijn. Bij het aantrekken van je skipak zul je de warme dekens namelijk behoorlijk missen. Gelukkig kun je hierna genieten van een heerlijk ontbijt op de piste en vervolgens als allereerste van de vers geprepareerde pistes.

 

Activiteiten

Naast het slapen in de iglo zijn er bij de iglo bijzondere activiteiten. Zo kun je met handen, een schop en sneeuw je eigen iglo bouwen. Een super leuke ervaring! Daarnaast zijn er ook nog een tal van andere activiteiten te beleven bij de iglo. In het onderstaande filmpje zie je nog enkele ideeën die je tijdens je verblijf in de iglo zou kunnen doen.

Wil je meer weten over bijzondere accommodaties op de piste? Check dan deze blog van Tirol.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in