Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Op de buis: Snowmagazine in Zell am See – Kaprun

Wintersportredacteur

Terwijl iedereen die nu uit Oostenrijk komt in de file staat, kun jij lekker vanaf de bank genieten van winterplezier. Vanmiddag is namelijk weer het wekelijkse half uurtje genieten van winterse plaatjes. Om 17.30 zie je Snowmagazine vanuit Zell am See-Kaprun op RTL4

Snowmagazine

Sander en Saskia zijn in Zell am See en Kaprun. Saskia gaat met de Nederlandse meiden Lisette en Anouk op stap, die na een week al vriendinnen voor het leven zijn. Ze nemen Saskia mee naar de gletsjer van Kaprun. Sander verkent de pistes van Zell am See. Vorige week waren ze in het Pitztal, heb je deze aflevering gemist? Dan kun je hem op RTL XL terugkijken.

Voorproefje

Wekelijks wordt er op het youtube-kanaal van Snowmagazine een kijkje achter de schermen gedeeld. De Snow crew is in het Oostenrijkse Zell am See Kaprun. Sabine mag in de bruidsuite overnachten, want de ‘normale’ kamers in het hotel waren allemaal al vergeven. De crew heeft een jodelende robot en ze doen tijdens het lange wachten het typische Oostenrijkse vrijetijdsspel: nageln.

Zell am See – Kaprun

Zell am See – Kaprun is een skigebied waarin onder andere Zell am See, Kaprun en Schüttdorf te vinden zijn. In totaal telt het gebied zo’n 140 pistekilometers, die voldoende mogelijkheden bieden aan skiërs van verschillende niveaus. Het gebied is gelegen aan de Zeller See en vrijwel alle pistes bevinden zich boven een hoogte van 1.500 meter. Daarnaast is er in het skigebied een gletsjer aanwezig, namelijk de Kitzsteinhorn. Sneeuwzekerheid is dus ook gegarandeerd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in