Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuwe skiliften aankomende skiseizoenen

Screenshot Skiresort.nl

Elke winter is het weer afwachten welke nieuwe skiliften er gebouwd zijn in je favoriete skigebied. Is die eeuwenoude sleeplift eindelijk eens vervangen door een nieuwe 8-persoons stoeltjeslift? Laat je je verrassen of wil je van tevoren op te hoogte zijn van de nieuwe plannen? Het laatste is mogelijk dankzij Skiresort.nl, waar je een overzicht vindt van de geplande nieuwe liften wereldwijd. 

Nieuwe skiliften 2014/2015
Op het moment van schrijven is er aardig wat werk aan de winkel voor de skiliftbouwers. Maar liefst 141 nieuwe skiliften staan in de planning voor het aankomende seizoen. Op 5 continenten en in 109 skigebieden wordt er gebouwd om de wintersporters van de nieuwe vervoersmogelijkheden te kunnen voorzien.

In Perisher, Australië wordt een pannenkoeklift vervangen door een vierpersoonsstoeltjeslift en in Merida, Venezuela wordt de 36-persoons cabinebaan vervangen door een cabinebaan waarin 60 personen plaats kunnen nemen. Ook dichter bij huis is het raak. De Pardatschgratbahn in Ischgl wordt een 24-persoonscabinebaan en in Les Trois Vallées wordt een 4-persoons stoeltjeslift vervangen door een 30-persoons gondel.

Benieuwd welke liften er op jouw wintersportbestemming vervangen of nieuw gebouwd worden? Bekijk het hier:

– Nieuwe skiliften in Duitsland
Nieuwe skiliften in Frankrijk
Nieuwe skiliften in Italië
Nieuwe skiliften in Oostenrijk
Nieuwe skiliften in Zwitserland
Nieuwe skiliften wereldwijd

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in