Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwe Panoramabahn Geols in Fügen maakt eerste testrondes

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het in het Zillertal gelegen skigebied Fügen is zich de hele zomer al aan het verheugen op de komst van de nieuwe Panoramabahn Geols in Fügen. De 8-persoons gondellift verhoogt de capaciteit naar 2.422 personen per uur en zorgt voor een compleet nieuwe piste in het skigebied. De laatste werkzaamheden worden uitgevoerd en de opening van de nieuwe lift staat gepland op 18 december 2015. 

Een nieuwe buslijn zorgt voor de verbinding tussen het dalstation van de Panoramabahn Geols en de parkeerplaats van Hochfügen. Een rit van circa 10 minuten waarbij je makkelijk en snel switch tussen de skigebieden. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien komt er een prachtige afdaling naar het dalstation van de nieuwe lift. Deze hele piste wordt uiteraard voorzien van sneeuwkanonnen. 

  • Panoramabahn Geols
  • 8-persoons gondellift
  • Lengte van 1993 en capaciteit per uur van 2.422 personen
  • In plaats van de 2-persoons stoeltjeslift
Panoramabahn Geols Fugen
Panoramabahn Geols Fugen VIII

Foto: Fugenberg.nl

Het bovenstaande plaatje geeft aan hoe de nieuwe Panoramabahn Geols gestationeerd is en hoe de piste er om heen is aangelegd. Een grote toevoeging voor het skigebied die vanaf december dit jaar geopend gaat worden. Bekijk de onderstaande foto’s waarin de eerste testrondes worden uitgevoerd.

18 december 2015 staat de officiële opening gepland. Ben jij er bij?

Spieljochbahn in Fügen I
Spieljochbahn in Fügen II
Spieljochbahn in Fügen III
Spieljochbahn in Fügen IV
Spieljochbahn in Fügen V
Spieljochbahn in Fügen VI
Spieljochbahn in Fügen

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in