Nieuwsalert per mail ontvangen

Niet de McDrive, maar de McSki

Tijdens de wintersport kunnen we natuurlijk niet de hele dag op ons ontbijt leven. Tussen de middag gaat er dan ook best een hapje in. Toch willen we zo min mogelijk onze tijd verspillen en zo veel mogelijk pistekilometers maken. Kortom, we draaien de McSki in, bestellen ons eten en we skiën weer verder. Het kan echt, maar gaan we het in de toekomst ook in de Alpen vaker tegenkomen?

McSki

De auto inwijden met de Mc-Drive, wie doet het niet? Dit ritueel missen we dan ook een beetje op de ski’s. Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden, in het Zweedse Lindvallen vinden we namelijk de McSki. Een uniek concept van McDonalds dat hier al sinds 1996 te vinden is. Toch vinden veel mensen dit een verschrikkelijk idee. Volgens velen hoor je op de berg juist te genieten van de lokale specialiteiten, zoals een heerlijke apfelstrüdel of een Wiener Schnitzel met friet. Daar is uiteraard ook wat voor te zeggen;)!

Not your everyday drive through set up … #McGrab #McPowRideThru #McFlurryExtraFlakesPlease #McSki

A post shared by Austin Dyne (@austindyne) on

Het handige van het concept is dat je je ski’s niet uit hoeft te doen. Daarnaast kun je als je de bestelling hebt ontvangen zo de skilift in om het op te peuzelen. Zodra je dus boven op de berg staat is je maag weer helemaal gevuld en kun jij er weer vol tegenaan. Wij vragen ons af waarom niet meer skigebieden dit concept hebben overgenomen. Wij zien het in ieder geval wel zitten, zo’n lekkere McChicken of een BigMac op wintersport! Op een gegeven moment komen die Schnitzels je de oren uit ?.

 

Mocht je toch liever zitten tijdens het eten, naast de McSki zit ook het gewone Mc-Donalds restaurant.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in