Nieuwsalert per mail ontvangen

© Paul de Groot & Loic Isliker (Hidden Faces)

Nederlandse freeriders lanceren nieuwe online serie ‘Hidden Faces’

Toe aan wat vette wintersportcontent op je beeldscherm? Neem dan maar snel een kijkje op het nieuwe YouTube-kanaal van freerider Paul de Groot en filmmaker Loic Isliker. Beide heren hebben vandaag de nieuwe online serie ‘Hidden Faces’ gelanceerd.

De webserie staat garant voor geweldige beelden in de maagdelijk witte poeder. Wij hebben de preview alvast gezien en die beloofd veel goeds!

Hidden Faces

Freerider Paul de Groot en filmmaker Loic Isliker, beide bekend van de recent gedeelde video ‘Freeriden bij volle maan in Hohsaas‘, hebben de handen ineen geslagen. Vanochtend hebben de heren een YouTube-kanaal gelanceerd, waarop de nieuwe online serie ‘Hidden Faces’ te zien is. Het duo wil mensen graag virtueel mee op avontuur nemen, maar daarnaast ook meer leren over wat er allemaal komt kijken bij het freeriden. In de serie komen thema’s als veiligheid, materiaal, navigatie, besluitvorming en onverwachte hordes onderweg aan bod.

Spectaculaire beelden

Regelmatig gaan er bevriende freeriders mee op pad. Bijna alles wordt zelf gefilmd en ge-edit. De beelden zijn ontzettend spectaculair. De eerste aflevering hebben we vast bekeken en we zijn ontzettend benieuwd naar wat er nog meer komen gaat.

Wil jij na het zien van de video niks missen én ook alle video’s die gaan komen bekijken? Abonneer je hieronder op het YouTube-kanaal.

Tip: 24 UUR IN

Skiseizoen 2020/2021 is tot nu toe een grote flop. Wie had dat gedacht vorig jaar… Allemaal thuis, niet naar de sneeuw en ontzettend veel gesloten skigebieden. Ontzettend balen en des te meer reden om alvast vooruit te kijken. De eerste accommodaties voor skiseizoen 2021/2022 zijn alweer te boeken en ook de drukke en rustige weken zijn inmiddels bekend. Ben jij je alvast aan het oriënteren, maar heb je geen idee naar wel skigebied je wilt gaan? Bekijk dan onze eigen webserie 24 UUR IN. Miranda, Mike, Frank en Sebi nemen je mee naar verschillende skigebieden in de Alpen en delen de beste tips.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in