Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Wintersport 2021/2022 boeken: eerste accommodaties beschikbaar

Wintersportredacteur

Een wintersport boeken voor skiseizoen 2021/2022, misschien heb je daar in deze gekke coronatijd nog niet over nagedacht. Logisch, maar toch loont het wel om alvast te kijken naar de mogelijkheden. De eerste accommodaties zijn al beschikbaar met aantrekkelijke vroegboekkortingen én aangepaste annuleringsvoorwaarden. Wil jij een wintersport boeken voor seizoen 2021/2022? Lees dan snel verder voor meer informatie en het aanbod!

Februari is van start gegaan en voor de meeste mensen is de kans om nog op wintersport te gaan daarmee officieel voorbij. Iedereen die flexibel kan reizen houdt hoop, maar het blijft wel spannend. Daarom is het een goed idee om alvast na te denken over het boeken van een wintersport voor skiseizoen 2021/2022. Natuurlijk is de toekomst onzeker, maar we hopen toch echt dat het coronavirus dan onder controle is en we gewoon weer kunnen skiën!

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Sinds begin 2020 houdt het coronavirus de hele wereld in haar greep. We zitten allemaal thuis en hopen dat de situatie snel verandert, dat corona onder controle komt en de weg naar normaal weer opengaat. Natuurlijk is de toekomst nog onzeker. Om jou toch wat zekerheid te bieden in deze gekke tijd, hebben veel reisorganisaties de annuleringsvoorwaarden voor aankomend skiseizoen aangepast. Zo biedt Summit Travel bijvoorbeeld een corona cashback garantie en heeft Sunweb een geldteruggarantie. Op die manier kun je bij veel reisorganisaties je wintersport 2021/2022 boeken zonder financieel risico.

Wintersport 2021/2022 boeken bij Sunweb

Bij Sunweb zijn de eerste wintersportvakanties voor skiseizoen 2021/2022 te boeken. Het aanbod is nog niet groot, maar er is een begin. Zo biedt de reisorganisatie onder andere al accommodaties aan voor de maanden december 2021 en januari, februari en maart 2022. Bijvoorbeeld naar Gerlos, Mayrhofen, Wagrain, Zell am See en Saalbach. De accommodaties van Sunweb boek je met geldteruggarantie, oftewel geld terug als je door restricties m.b.t. COVID-19 niet op vakantie kunt. Je bent volledig financieel beschermd, je kunt gratis omboeken tot 6 weken voor vertrek en alle accommodaties zijn inclusief skipas.

>>> Boek een wintersport voor skiseizoen 2021/2022 al vanaf € 309,- p.p. bij Sunweb

Wintersport boeken 2021/2022 naar Königsleiten

Wintersport 2021/2022 boeken bij Summit Travel

Een wintersport boeken bij Summit Travel is al mogelijk voor skiseizoen 2021/2022. Op dit moment heeft de reisorganisatie al ruim 800 accommodaties in Frankrijk, Italië, Zwitserland en Oostenrijk in het aanbod. Bij een aantal hotels en appartementen profiteer je nu al van hoge kortingen. Résidence Antarès in Avoriaz boek je nu met een korting van tot wel € 199,- per persoon! En zo zijn er meer accommodaties. Daarnaast profiteer je bij Summit van een corona cashback garantie. De annuleringsvoorwaarden zijn versoepeld en bij een negatief reisadvies kun je gratis annuleren. Je krijgt je geld terug en je loopt geen financieel risico.

>>> Boek een wintersport bij Summit Travel vanaf € 129,- p.p voor skiseizoen 2021/2022

Wintersport 2021/2022 boeken bij Landal Ski Life

Bij Landal Ski Life ben je aan het juiste adres voor een wintersport in een vakantiepark. Onder andere in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Ook voor skiseizoen 2021/2022 kun je hier al een winterport in een vakantiepark boeken. Wintersporters die bij Landal Ski Life een vakantie boeken, profiteren van Corona-omboekflexibiliteit. Bij een gesloten grens, quarantaineplicht of negatief reisadvies kan de reis tot 1 dag voor aankomst flexibel worden omgeboekt naar een andere periode.

>>> Bekijk hier alle vakantieparken van Landal Ski Life

Wintersport 2021/2022 boeken naar een vakantiepark van Landal

Wintersport 2021/2022 boeken bij Chalet.nl

Tijdens skiseizoen 2021/2022 overnachten in een vakantiehuis? Daarvoor moet je bij Chalet.nl zijn. De reisorganisatie biedt inmiddels ruim 500 accommodaties in wintersportlanden als Frankrijk, Zwitserland, Italië en Oostenrijk. Zo lang het coronavirus niet onder controle is, zijn er aangepaste annuleringsvoorwaarden bij Chalet.nl van toepassing. Als de wintersport door een negatief reisadvies geannuleerd moet worden, krijg je binnen 3 weken je geld terug. Ook als dit halverwege de reis gebeurt zijn er soepele voorwaarden.

>>> Bekijk hier de vakantiehuizen van Chalet.nl

Wintersport 2021/2022 boeken bij Snowtrex

Wil jij op wintersport naar Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk? Snowtrex heeft inmiddels ruim 50 accommodaties in deze landen in het aanbod. Uiteraard blijft het hier niet bij en komen daar in de loop van de weken en maanden meer accommodaties bij. Snowtrex biedt voorpret zonder risico. Oftewel gratis annuleren tot 30-09-2021. Daarnaast mag je gratis omboeken tot 6 weken voor het begin van je reis. Wel dien je bij deze optie eventuele extra kosten bij te betalen.

>>> Boek bij Snowtrex vanaf € 139,- p.p.

Wintersport 2021/2022 boeken bij Villa for You

Villa for You is een nieuwe aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. De reisorganisatie heeft voor skiseizoen 2021/2022 al een ruime keus vakantiewoningen in Oostenrijk. Bijvoorbeeld in Katschberg, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental en KitzSki (Kitzbühel en Kirchberg). Ook voor aankomende winter heeft Villa for You soepele annuleringsvoorwaarden en een corona-geld-terug-garantie. De situatie wordt 2 weken voor aankomst beoordeeld. Bij een negatief reisadvies krijg je je geld terug.

>>> Bekijk hier alle vakantiehuizen van Villa for You

Vakantiehuizen in Oostenrijk boeken

Wintersport 2021/2022 boeken bij TUI

Het aanbod voor volgend skiseizoen is bij TUI nog vrij beperkt, maar uiteraard wordt dat de aankomende maanden steeds groter. Nu biedt de reisorganisatie slechts een aantal accommodaties in Serfaus-Fiss-Ladis, St. Anton en Achensee aan. Over aangepaste annuleringsvoorwaarden is nog niks bekend. De huidige COVID Care Service is geldig tot en met 31/03/2021.

>>> Boek bij TUI vanaf € 188,- per persoon mét skipas

Ook handig: drukke vakantieweken wintersport

Wil je graag de drukte vermijden of ben je benieuwd hoe het zit met de schoolvakanties van 2021/2022? In onderstaand artikel kun je hier alles over lezen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in