Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: Snowmagazine vanuit Les Sybelles

Wintersportredacteur

Op de vooravond van kerstmis is er niets lekkerder dan even wegdromen bij mooie winterse beelden. RTL speelt hier handig op in door om 17.25 Snowmagazine uit te zenden op RTL 4. Maak nog even snel een warme chocomel en ga er lekker voor zitten.

Snowmagazine

Saskia en Sander zijn in Les Sybelles. Saskia maakt met de Belgische Lode een tocht met de hondenslede. Sander zoekt het hogerop tijdens het Ultra Light vliegen. Vorige week waren ze in Gitschberg Jochtal, heb je deze aflevering gemist? Dan kun je hem op RTL XL terugkijken.

Voorproefje

Wekelijks wordt er op het youtube-kanaal van Snowmagazine een kijkje achter de schermen gedeeld. Sander is blij dat ze tijdens de filmopnames goed weer hebben. Sabine komt iets bij de lift tegen wat je bijna nooit ziet. Alle wachtende voor de lift staan op gepaste afstand in een rijtje te wachten. Tijdens filmopnames moet je af en toe even wachten totdat er bepaalde shots zijn genomen, of wanneer een presentator iets staat te vertellen. Om de tijd te doden verzint de crew allerlei spelletjes, deze week hebben ze bedacht om te gaan skistok werpen. Het team heeft om mooie beelden te kunnen maken ook een drone mee. Ook deze aflevering zijn er weer shots vanuit de lucht.

Gitschberg Jochtal

Les Sybelles is het grootste skigebied van de Maurienne vallei en een van de meest uitgebreide skigebieden van Frankrijk. Les Sybelles heeft ruim 300 km aan pistes die verbinding maken met zes skiresorts. Saint Sorlin d’Arves, Le Corbier, St-Jean-d’Arves, La Toussuire, Les Bottières en St. Colomban des Villards. Het milieu staat centraal in Les Sybelles. Keuze van pistes en plaatsingen van liften zijn allemaal zo gemaakt om het landschap van Les Sybelles te beschermen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in