Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Helikopter skiën vanaf een jacht in Groenland

Ben jij op zoek naar een unieke belevenis? Ga dan helikopter skiën vanaf een jacht in Groenland. Deze ervaring overtreft namelijk al je verwachtingen en is ontzettend gaaf. Het ene moment geniet je van het prachtige uitzicht op het water, terwijl je het andere moment in de poeder staat.

Helikopter skiën

Het klinkt bijna onwerkelijk een avontuur waarbij je op een luxueuze jacht verblijft en ook gaat skiën. Echter is dit de realiteit in Groenland. De helikopter brengt je namelijk vanaf de jacht naar de top van de berg waar je een first-track kan zetten. Het filmpje hieronder geeft je een indruk wat je van het hele avontuur kunt gaan verwachten. Wij zijn in ieder geval verkocht en zouden het graag zelf willen gaan ervaren.

Kosten

Voor deze ervaring moet je wel diep in de buidel tasten. Het goedkoopste arrangement kost namelijk $12,000 per persoon als je met zijn tweeën in een accommodatie verblijft. Voor deze prijs ga je met 12 gasten en 3 gidsen op pad. Met hen maak je de mooiste afdalingen en de helikopter staat 6 uur tot jullie beschikking om jullie steeds maar weer omhoog te brengen.

Als je dit al duur genoeg vond, houd dan nu je hart maar vast. Het duurste arrangement kost namelijk $128,000 per persoon per week. Hierbij heb je een accommodatie voor jezelf en staat de helikopter maar liefst 12 uur tot jullie beschikking.

 

Ski en Sail

In Noorwegen is er ook een uniek concept. Hier kun je mee op de ski en sail trip. Hierbij ga je mee met een boot die jullie naar de mooiste bergen van Noorwegen brengt om daar te gaan skiën. Echter moet je wel voorbereid zijn, je gaat namelijk niet altijd met de lift naar boven. Bekijk hieronder dit avontuur.

Ski & Sail in Noorwegen nu te boeken

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in