Nieuwsalert per mail ontvangen

Exclusive Adventure Cooking

WinterBen je het ‘gewone’ uit eten in een restaurant een beetje zat en zou je er wel wat avontuur doorheen willen gooien? Dan is Exclusive Adventure Cooking misschien wel wat voor jou. Exclusive Adventure wordt vanaf dit seizoen aangeboden in de regio Villach/Faaker See en combineert activiteiten zoals een sneeuwschoenwandeling met het eten op een mooie locatie. Weer eens wat anders dan die eeuwige Wiener Schnitzel in het selfservice restaurant.

Wat is het?
Na de sneeuwschoenwandeling ga je gezamenlijk buiten eten op een adembenemende locatie. Wees niet bang, je hoeft niet te jagen voor je eten. Het eten neem je namelijk in een slede mee naar de locatie. Eenmaal aangekomen op een van de fantastische locaties is het de bedoeling dat je met je groepsgenoten aan de slag gaat om tafels en stoelen te maken van sneeuw. Iedereen krijg een schapenvel om op te zitten en een fleecedeken om te voorkomen dat je het al te koud krijgt en je bips nat wordt. Op het menu staat een viergangen maaltijd met biologische producten uit de streek. Het eten wordt bereid op het vuur dat je samen hebt aangestoken.

Ook aan de kinderen heeft Exclusive Adventure Cooking gedacht, met een alternatief voor de ballenbak bij McDonalds. Een voorbeeld is het zoeken naar de verborgen schatkist. Ergens onder de sneeuw ligt er een schatkist verstopt die kinderen met behulp van een kaart en lawinepiepers kunnen vinden. Wanneer ze de schatkist hebben gevonden, vinden ze gelijk het toetje.

Wat moet dit allemaal kosten?
De prijs voor een volwassene is €35,- en voor kinderen is het €22,50. Deze prijzen zijn inclusief sneeuwschoenen, een gids en een viergangen maaltijd op een onvergetelijke locatie. Het programma duurt van 10:00u tot 14:00u.

Ben je geïnteresseerd of zou je meer informatie willen? Neem dan een kijken op de Facebookpagina van Peter’s Exclusive Adventure Cooking.

Exclusive Adventure Cooking

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in