Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

2x Dutchweek Zell am See-Kaprun in 2024: dit is alles wat je wilt weten

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Losgaan tijdens het leukste wintersportevent? Dutchweek Zell am See-Kaprun staat weer op de planning en wij kunnen je vertellen hoe het er tijdens deze editie aan toe zal gaan. Wat je kunt verwachten? Vier dagen volop genieten, feesten en meedoen aan de leukste activiteiten. Dit is wat je allemaal wilt weten over Dutchweek Zell am See-Kaprun 2024.

Kick-off Zell am See-Kaprun

Kun je niet wachten om weer naar de bergen van Zell am See-Kaprun te gaan met Dutchweek? Dan is dit jouw kans! Want Dutchweek is niet één maar zelfs twee keer in het prachtige Zell am See-Kaprun.  Dutchweek Zell am See-Kaprun vindt plaats van 17 januari tot en met 20 januari 2024 en is een kick-off van het winterseizoen! Dit kan je echt niet missen. Tijdens de Kick-off kun je meedoen aan de Early Bird Ski Tour en daarna van een heerlijk uitgebreid ontbijt genieten op de piste bij de Franzl Alm. Ook kun je alleen een ticket voor het uitgebreide ontbijt, zonder de Early Bird Ski Tour, aanschaffen. Rond 9.00 uur kun je dan van een super ontbijt genieten op 2000 meter hoogte. Daarnaast is er dagelijks veel entertainment en feestjes.

Deze bars zijn geopend tijdens de kick-off in Zell am See-Kaprun:

 • Schirmbarre Franzl: lekkere tunes bij deze mooie hut op de piste van 12.00 uur tot 16.00 uur! Je hebt hier vrije entree en kunt komen bij deze feestlocatie met de TrassXpress, Breiteckbahn of de AreitXpress.
 • Cabrio Bar: op je skiboots kun je nog even dansen onderaan de piste. De Cabrio Bar is geopend van 15.00 uur tot 19.00 uur, met allerlei après-ski en party hits. Voor deze bar heb je een entreebandje nodig!
 • Insider Bar: van 19.00 uur tot 02.00 uur kun je terecht in de Insider Bar. Vanaf 20.00 uur moet je je entreebrandje laten zien voor toegang tot deze bar.
 • Schirmbarre Parasol: een gloednieuwe locatie van Dutchweek in Kaprun. Van 13.00 uur tot 16.00 uur kun je met vrije entree dansen op de gletsjer.
 • Pavillon: overdag kun je al starten om 17.00 uur en doorgaan tot 00.00 uur in het Pavillon. Hier kun je schaamteloos jezelf zijn in de Silent Disco, voor entree heb je een eventbandje nodig.
 • BaumBar: in deze après-ski bar kun je van 17.00 uur tot 02.00 uur losgaan op de leukste party hits. Tot 20.00 uur is er volop après-ski muziek, daarna worden er house en party hits gedraaid. Op zaterdag is er een groot feest tot 04.00 uur in de BaumBar tijdens The Closing Night. Voor toegang heb je een eventbandje nodig.
 • Kitsch & Bitter: tijdens Dutchweek kun je van 20.00 uur tot 02.00 uur in januari luisteren naar disco en party hits in de Kitsch & Bitter. Vanaf 22.00 uur heb je alleen toegang met een eventbandje.

Dutchweek Zell am See-Kaprun

De tweede editie van Zell am See-Kaprun vindt plaats van 13 maart tot en met 16 maart 2024. Noteer deze data maar in je agenda! Dagelijks kun je tijdens deze periode in dit wintersportgebied de leukste Dutchweek feestjes meemaken. Elke dag is er genoeg te doen, want naast de feestjes zijn er ook andere leuke wintersportactiviteiten.

Early Bird Ski Tour

Dutchweek draait om wintersport en om die reden is het Early Bird skiën bedacht. Skiën terwijl de pistes nog helemaal niet open zijn, wie wil dat nu niet? Met deze activiteit kun je de zon zien opkomen tijdens het afdalen. Hoe geweldig is dat?! Een leuke ervaring die je kunt afsluiten met een heerlijk luxe ontbijt op de piste bij de Franzl Alm. Wees er snel bij, want in totaal kunnen er 27 deelnemers mee tijdens het Early Bird skiën. Wel eten, maar niet skiën, dat kan ook! Je kan ook een ticket voor een uitgebreid ontbijt vanaf 9.00 uur reserveren bij de Franzl Alm.

Entertainment

Waar je allemaal terecht kunt voor een feestje tijdens Dutchweek Zell am See-Kaprun?

 • Schirmbarre Franzl: tussen 12.00 uur en 16.00 uur staat er in deze bar een dj en komen er live optredens van muzikanten en zangers. Hoe je er komt? Dat kan met de TrassXpress, Breiteckbahn en AreitExpress. Entree is hier gratis.
 • Cabrio Bar: tussen 15.00 uur en 19.00 uur kun je na je laatste afdaling blijven plakken in de Cabrio Bar. Met je eventbandje kun je hier een hele mooie après-ski beleven.
 • Insider Bar: vanaf 19.00 uur tot 02.00 uur kun je dansen in de Insider Bar. Deze locatie in het centrum van Zell am See is vanaf 20.00 uur alleen toegankelijk met een eventbandje.
 • Icecamp Sonnendeck: dagelijks is het feest tijdens Dutchweek in Kaprun bij Icecamp Sonnendeck. Van 12.00 uur tot 16.00 uur is er binnen of buiten (afhankelijk van het weer) live muziek en tech house te beluisteren. De entree is bij deze locatie gratis.
 • Terras op het dorpsplein bij Pavillon: op donderdag en vrijdag gaat het terras op het dorpsplein extra open van 16.00 uur tot 19.00 uur. Binnen is het Pavillon elke dag geopend van 18.00 uur tot 00.00 uur, behalve op donderdag dan begint het feest pas om 19.00 uur. Het leuke bij het Pavillon: de Silent Disco!
 • BaumBar: Van 18.00 uur tot 02.00 uur kun je losgaan in de BaumBar. Tot 20.00 uur is het volop après-ski in deze tent, daarna draaien house en party hits door de speakers. Zaterdag is The Closing Night in de BaumBar tot 04.00 uur. Toegang heb je alleen met een eventbandje.
 • Kitsch & Bitter: hier kun je tussen 20.00 uur en 02.00 uur terecht. Vanaf 22.00 uur heb je een entreebandje nodig.

Dit blog is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in