Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek Zell am See-Kaprun: dit is alles wat je wilt weten

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Losgaan tijdens het leukste wintersportevent? Dutchweek Zell am See-Kaprun staat weer op de planning en wij kunnen je vertellen hoe het er tijdens deze editie aan toe zal gaan. Wat je kunt verwachten? Vier dagen volop genieten, feesten en meedoen aan de leukste activiteiten. Dit is wat je allemaal wilt weten over Dutchweek Zell am See-Kaprun 2023.

Kick-off Zell am See-Kaprun

Kun je niet wachten om weer naar de bergen van Zell am See-Kaprun te gaan met Dutchweek? Dan is dit jouw kans! Want Dutchweek is niet één maar zelfs twee keer in het prachtige Zell am See-Kaprun.  Dutchweek Zell am See-Kaprun vindt plaats van 18 januari tot en met 21 januari 2023 en is een kick-off van het winterseizoen! Dit kan je echt niet missen. Tijdens de Kick-off kun je meedoen aan de Early Bird Ski Tour en de Easy Ski Race. Daarnaast is er dagelijks veel entertainment, feestjes en de mogelijkheid om ski’s te testen in het DAKA-testcentrum.

Deze bars zijn geopend tijdens de kick-off in Zell am See-Kaprun:

 • Schirmbarre Franzl: lekkere tunes bij deze mooie hut op de piste van 12.00 uur tot 16.30 uur!
 • Cabrio Bar: op je skiboots kun je nog even dansen onderaan de piste. De Cabrio Bar is geopend van 15.00 uur tot 19.00 uur, met allerlei après-ski en party hits. Op vrijdag wordt er hier een Retro Ski Day georganiseerd! Huur je retro outfit ter plekke of zorg dat je die bij je hebt.
 • Insider Bar: van 17.00 uur tot 00.00 uur kun je terecht in de Insider Bar.
 • Sensation: in het centrum van Zell am See kun je terecht tussen 21.00 en 02.00/03.00 uur om te feesten in Sensation. Hier wil je zeker bij zijn!
 • Pavillon: overdag kun je al starten om 17.00 uur en doorgaan tot 00.00 uur in het Pavillon.
 • BaumBar: in deze après-ski bar kun je van 15.00 uur tot 02.00 uur losgaan op de leukste party hits.
 • Rubix Bar: in Zell am See is er een nieuwe locatie tijdens de Kick-off. Van 16.00 uur tot 01.00 uur kun je in januari hier luisteren naar live muziek en dj’s.

Dutchweek Zell am See-Kaprun

De tweede editie van Zell am See-Kaprun vindt plaats van 15 maart tot en met 18 maart 2023. Noteer deze data maar in je agenda! Dagelijks kun je tijdens deze periode in dit wintersportgebied de leukste après-ski feestjes meemaken. Elke dag is er genoeg te doen, want naast de feestjes zijn er ook andere leuke wintersportactiviteiten.

Early Bird Ski Tour

Dutchweek draait om wintersport en om die reden is het Early Bird skiën bedacht. Skiën terwijl de pistes nog helemaal niet open zijn, wie wil dat nu niet? Met deze activiteit kun je de zon zien opkomen tijdens het afdalen. Hoe geweldig is dat?! Een leuke ervaring die je kunt afsluiten met een heerlijk luxe ontbijt op de piste bij Franzl. Wees er snel bij, want in totaal kunnen er 27 deelnemers mee op 17 maart 2023 tijdens het Early Bird skiën. Je kunt deze activiteit bijboeken via de ticketshop van Dutchweek.nl voor € 27,50 per persoon.

Easy Ski Race

Op vrijdag 17 maart 2023 is er nog een leuk evenement tijdens Dutchweek. Er wordt namelijk een skirace gehouden. De Easy Ski Race is voor elk niveau wintersporter en je kunt meedoen voor verschillende prijzen. Als je meedoet, kun je kans maken op prijzen van SINNER, DAKA, HEAD en SnowWorld. Een super leuke uitdaging! Wil je meedoen? Dan kun je je ter plaatse inschrijven bij Schirmbarre Franzl bij de Dutchweek crew vanaf 13.30 uur. De race start om 14.00 uur op de Breiteck piste.

Entertainment

Waar je allemaal terecht kunt voor een feestje tijdens Dutchweek Zell am See-Kaprun? In Kaprun gaat het dak eraf op donderdag 16 en vrijdag 17 maart in de Pavillon. Tussen 16.00 uur en 19.00 uur is het daar feest. Vanaf 17.00 uur kun je naar binnen en vervolgens tot middernacht doorfeesten. Verder kun je terecht op deze locaties:

 • Schirmbarre Franzl: tussen 12.00 uur en 16.00 uur staat er in deze bar een dj en komen er live optredens van muzikanten en zangers. Hoe je er komt? Dat kan met de TrassXpress, Breiteckbahn en AreitExpress. Entree is hier gratis. Op vrijdag wordt er hier een Retro Ski Day georganiseerd! Huur je retro outfit ter plekke of zorg dat je die bij je hebt.
 • Cabrio Bar: tussen 15.00 uur en 19.00 uur kun je na je laatste afdaling blijven plakken in de Cabrio Bar. Met je eventbandje kun je hier een hele mooie après-ski beleven.
 • Insider Bar: vanaf 18.00 uur tot 00.00 uur kun je dansen in de Insider Bar. Deze locatie in het centrum van Zell am See is toegankelijk met een eventbandje.
 • Sensation: een nieuwe locatie tijdens Dutchweek Zell am See – Kaprun is deze bar in het centrum van Zell am See. Hier kunnen alle nachtuilen terecht! Tussen 21.00 uur en 03.00/04.00 uur barst het feest namelijk los. Je hebt een eventbandje voor toegang.
 • Terras op het dorpsplein bij Pavillon: op donderdag en vrijdag gaat het terras op het dorpsplein extra open van 16.00 uur tot 19.00 uur. Binnen is het Pavillon elke dag geopend van 17.00 uur tot 00.00, behalve op donderdag dan begint het feest pas om 20.00 uur tot 00.00 uur.
 • Kitsch & Bitter: hier kun je tussen 18.00 uur en 02.00 uur terecht met je eventbandje. Het muziekthema bij de Kitsch & Bitter is Boogie Wonderland.
 • Rubix Bar: in Zell am See is er een nieuwe locatie tijdens de Dutchweek. Van 16.00 uur tot 01.00 uur kun je in maart hier dansen op vette dj’s in retro ski stijl.
 • Alpinecenter Terrasse: dit is een nieuwe locatie van Dutchweek Zell am See – Kaprun! Deze is geopend op 15, 16 en 18 maart van 12.00 uur tot 16.30 uur. Hier worden heerlijke internationale hitjes gedraaid.

DAKA testcentrum

Tijdens het Dutchweek Zell am See-Kaprun kun je verschillende ski’s testen in het DAKA testcentrum. Dit kun je doen bij Schirmbarre Franzl, bovenaan de TrassXpress, Breitechbahn en AreitExpress. De hele dag door heb je de mogelijkheid om verschillende ski’s te lenen en te proberen. Aan deze activiteit kun je meedoen, als je een eventbandje hebt!

Dit blog is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in