Nieuwsalert per mail ontvangen

Er is weer een flink pak sneeuw gevallen

Vandaag (in het dal) een centimetertje of 30 gevallen. Heerlijk, alles weer ‘Anton Pieck-wit’. Fijn ook voor onze gasten, die zijn gekomen om te skien. De sneeuwcondities waren al prima op het Nassfeld, maar zijn nu meer dan uitstekend! Superfijne pistes met fijne sneeuw. Omdat het vandaag de hele dag gesneeuwd heeft, helaas geen zonnetje; je kunt ook niet alles hebben. Gisteren nog even heerlijk genoten van de strakblauwe lucht en het zonnetje !!! Volgens mij is het al even geleden, dat jullie die gezien hebben in Nederland. Komende dagen wordt ook weer sneeuw verwacht, dan weer een fijn zonnetje. Kortom heerlijke wintersport!
Gisteren stond ook in de krant (bron: Nederlandse skivereniging) dat hier in het Gitschtal perfect langlaufen is. De ‘Einheimers’ wisten dat natuurlijk al heel lang, langzamerhand wordt het steeds meer bekend (op 2 na beste plek van Oostenrijk!). Vooral de route van Hermagor naar het Gitschtal is helemaal je-van-het!. Wie woonde daar ook al weer …………….?

Manlief is weer begonnen op het Nassfeld. Met de Kerstdagen is het hier (historisch) een drukte van belang. Hij had meer het idee dat hij op de -voormalige- Koemarkt te Purmerend stond om de mensen -al ware het de koeien op de drukke dinsdagmorgen veemarkt- in de cabines te ‘begeleiden’. Enfin, binnen 2 uur meer dan 10.000 mensen naar boven gekregen, voorwaar geen sinecure.

Dus, wie de skischoen past ………….. trekke hem aan.

Bis Bald
www.daskleineparadies.com

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in