Nieuwsalert per mail ontvangen

Emigreren naar Oostenrijk: voor de eerste keer naar de kapper

Boaz en Sanne emigreerden onlangs naar Oostenrijk en houden ons middels foto’s en video’s op de hoogte van hun avontuur. In hun derde aflevering gaat Boaz voor het eerst naar de kapper. Het resultaat was niet helemaal zoals gewenst, dus moest Sanne ingrijpen. Ook laat het koppel zien hoeveel werk het is om een kachel in het huis te bouwen. Bekijk de aflevering en zie hoe het Sanne en Boaz vergaat in Oostenrijk.

Papierwerk

In ons vorige bericht werd duidelijk dat bij de verhuizing naar Oostenrijk meer komt kijken dan je oorspronkelijk zou denken. Vooral het papierwerk vergt heel veel tijd. Nu de twee al meer dan twee maanden in Oostenrijk wonen begint er een einde te komen aan al het papierwerk en kan de focus verlegd worden richting de grote verbouwing die binnenkort gaat starten. Vanaf oktober moet er hard gewerkt worden. Ook daar is echter veel papierwerk voor nodig, bleek toen de kersverse eigenaren van de KWT lodge gingen informeren naar de mogelijkheid om een kachel in te bouwen. De derde aflevering vind je hieronder.

Emigeren naar Oostenrijk

In onze ‘Emigreren naar Oostenrijk’ column houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van Sanne en Boaz. Hieronder lees je de vorige artikelen. Ben jij nou ook naar Oostenrijk verhuisd en vind je het leuk om je verhaal te delen? Stuur ons dan een mailtje naar [email protected].

Emigreren naar Oostenrijk: 8 weken later

Nederlandse freeskiërs starten eigen lodge in Kleinwalsertal

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in