Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek organiseert andere events in Nederland

© Dutchweek

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Dutchweek kondigde vandaag iets nieuws aan! Meerdere keren per jaar kun je vanaf nu leuke evenementen van de wintersportorganisatie verwachten in Nederland. Dat doen ze onder het andere label van het bedrijf: D-Wonderland.

Dutchweek events in Nederland

Dutchweek maakte bekend dat ze naast de events in skigebieden ook vaker events in Nederland gaan organiseren. In 2022 werd al een Oktoberfest georganiseerd en op de planning staan nog meer events in samenwerking met andere partijen. Voor nu staan er nog geen events al definitief in de planning, dus houd de website van Dutchweek in de gaten als je meer wil weten over de events in Nederland.

Dutchweek aankomende winter 2023/2024

Dutchweek 2024 heeft verschillende edities gepland, waarbij gezelligheid, muziek, skiën of snowboarden met vrienden, feesten en puur genieten centraal staan. Er zijn twee kick-off evenementen komende winter in januari 2024 en daarnaast nog vier Dutchweek edities in maart 2024. De eerste data van de kick-off evenementen werden al in mei bekendgemaakt, nu is alle informatie compleet! Heb jij al plannen voor het volgende winterseizoen? Het is tijd om ze te maken. Trommel je vrienden op en blokkeer alvast wat dagen in je agenda om te genieten van de gezelligste wintersportevenementen. Dit zijn de data voor Dutchweek 2024:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in