Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Eerste data voor Dutchweek 2024 bekend

© Dutchweek / Shana Coughlan

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Hoewel het nu echt lente is en het winterskiseizoen in de meeste skigebieden is afgelopen, kunnen we ons alweer verheugen op de volgende wintersport. Ben je al aan het plannen voor 2023/2024 en wil je Dutchweek een keertje live meemaken? Dan zijn deze data erg interessant voor jou. De organisatie maakte namelijk de eerste twee data voor Dutchweek 2024 bekend!

Eerste data Dutchweek 2024

De eerste twee Dutchweek evenementen zijn bevestigd. In 2024 staan er weer twee Kick-Off events op het programma. Net als vorig jaar kun je in januari al losgaan tijdens Kick-Off Dutchweek in Zell am See-Kaprun en Saalbach. Noteer deze data maar in je agenda of stuur ze in jullie wintersport groepsapp:

››› Zo was het afgelopen winter tijdens de Kick-Off evenementen van Dutchweek!

Dit weten we nu al over Dutchweek 2024

Er is nog niet heel veel bekend over Dutchweek 2024, maar we zijn al even op onderzoek uit geweest. Via pre-registratie word je namelijk op de hoogte gehouden van de laatste Dutchweek nieuwtjes. Via deze mailing krijg je ook toegang tot de allereerste kaarten. Wil je zo snel mogelijk boeken, schrijf je dan in! De kaartjes voor Kick-Off Saalbach in Zell am See-Kaprun of Saalbach zijn op deze manier € 10,- goedkoper te boeken dan via de reguliere kaartenverkoop.

Eerste locaties voor de editie van 2024

Waar je je op kunt verheugen? De eerste feestlocaties zijn ook al bekendgemaakt. In Zell am See-Kaprun kun je in januari 2024 feesten in onder andere de Schirmbarre Franzl Alm, Cabrio Bar, Insider, Baumbar, Pavillon en Kitsch & Bitter. In Saalbach wordt de tent op zijn kop gezet in onder andere de Panorama Alm, MaisAlm, SoulHouse, Schwips Bar, Taverne en Castello. Meer informatie volgt!

Info Dutchweek events in maart 2024

Ook de eerste informatie over de evenementen in maart van Dutchweek wordt binnenkort bekendgemaakt. Wil je als allereerste op de hoogte zijn, meld je dan aan voor de pre-registratie via Dutchweek.nl. Zo weet je zeker dat je kaartjes, een verblijf en skipas kunt regelen voor het event waar je graag bij wilt zijn.

Wij houden je op de hoogte van alle events in 2024 via de evenementen pagina’s. De pagina’s krijgen een update zodra er meer informatie bekend is:

› Dutchweek Italia Sauze d’Oulx
› Dutchweek Zell am See -Kaprun
› Dutchweek Saalbach
› Dutchweek Gerlos

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in