Dutchweek Zell am See – Kaprun

12 mrt 2025

Zell am See - Kaprun, Oostenrijk

Na het succes van de eerste editie in 2019, vindt Dutchweek Zell am See – Kaprun nu elk jaar plaats. In de winter staan de wintersportdorpen Zell am See en Kaprun in het teken van feestjes. Traditionele après-ski, bekende dj’s en live muziek maken dit event tot een groot succes. Ben jij erbij? Stilzitten is tijdens deze editie van Dutchweek onmogelijk. Overdag kun je ruim 140 km aan pistes verkennen, ’s middags kun je heerlijk lunchen en daarna feesten tot diep in de nacht.

Wat je kunt verwachten van Dutchweek Zell am See – Kaprun?

Dit event is een stijlvol en gezellig feestje in de Oostenrijkse sneeuw. Vier dagen lang is het één groot feest. Duitse après-ski, dj’s, zangers en zangeressen zorgen elke dag opnieuw voor de perfecte sfeer. Overdag kun je de pistes verkennen en lekker eten in de berghutten, ’s middags, ’s avonds en ’s nachts kun je helemaal losgaan.

Data & tijden

Dutchweek Zell am See – Kaprun 2025 is van 12 tot en met 17 maart 2025!

Wintersport in Zell am See – Kaprun

Skigebied Zell am See – Kaprun biedt toegang tot ruim 140 km aan pistes, verdeeld over de drie deelskigebieden Maiskogel, Kitzsteinhorn en Schmittenhöhe. Vanaf skiseizoen 2019/2020 is het skigebied officieel verbonden met het Skicircus en dat verhoogt het aantal pistes naar 408 km. De skipas die je koopt, biedt toegang tot alle twee de skigebieden. Vanwege de aanwezigheid van de Kitzsteinhorn gletsjer is sneeuwzeker skiën gegarandeerd. Verder vind je hier tal van fijne berghutten en feestelijke après-ski mogelijkheden.

Naar Dutchweek Zell am See-Kaprun

Reizen naar Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun ligt ruim 965 kilometer af van Utrecht. Een autoreis duurt bij zo een afstand meestal rond de 10 tot 11 uur. Om het Oostenrijkse skigebied te bereiken kun je voor twee routes met de auto kiezen, of via Stuttgart of via Neurenberg. Bij files kan de reis nog langer duren. Let op, je hebt een vignet nodig op de Oostenrijkse snelwegen!

Vliegen kun je naar Salzburg of Innsbruck om in Zell am See-Kaprun aan te komen. Vlieg je naar Salzburg, dan moet je een nog maar één uur rijden om in het skigebied aan te komen. Vanaf Innsbruck duurt het nog een twee tot twee en een half uur met de auto. Wil je met het openbaar vervoer naar Zell am See-Kaprun? Dan doe je daar iets langer over, waarschijnlijk ben je tussen de 12 en 15 uur onderweg. Dit hangt af van je aansluitingen.

Verblijven in Zell am See-Kaprun

› Meerdere accommodaties en arrangementen in Zell am See-Kaprun via Summit Travel
› Boek een wintersport naar Zell am See-Kaprun met Snowtrex
› Vanaf € 508,- boek een vakantie naar dit Oostenrijkse skigebied met Sunweb

Alle Dutchweek events:

Kick-Off Saalbach
Kick-Off Zell am See – Kaprun
Dutchweek Gerlos
Dutchweek Italia Sauze d’Oulx
Dutchweek Saalbach

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in