Dutchweek Gerlos

25 apr 2025

Gerlos, Oostenrijk

In 2024/2025 vindt de achtste editie van Dutchweek Gerlos plaats. Dit is hét event voor wintersporters die wel houden van een feestje. Op meerdere locaties in het dorp en op de berg kun je terecht voor après-ski, livemuziek en optredens van dj’s. Uiteraard ski je af en toe een paar afdalingen, maar daarna is het al snel weer tijd voor een drankje. Dutchweek Gerlos belooft wederom een spetterend event te worden.

Wat je kunt verwachten van Dutchweek Gerlos?

Houd jij wel van een feestje en heb je een vriendengroep die daar precies zo over denkt? Dan is Dutchweek Gerlos hét event voor jullie. Elke winter wordt de après-ski van Gerlos naar een ander level getild. Feesten op de berg, feesten in het dorp, skiën, goede muziek en een hele fijne sfeer. Dit skiseizoen kun een ruim een week feesten in de Zillertal Arena!

Data & tijden

Dutchweek Gerlos 2025 is van 25 tot en met 30 maart 2025!

Wintersport in Gerlos

Feest, feest en nog eens feest. Dat is voor veel wintersporters de reden om een bezoek te brengen aan Gerlos. De après-ski is legendarisch en duurt van vroeg in de middag tot diep in de nacht. Vooral de Cin Cin is een groot begrip. In het hoogseizoen zijn hier bijna dagelijks optredens van bekende Nederlanders en bier bestel je gewoon in eigen taal.

Gerlos is een sfeervolle bestemming aan het eind van de Gerlospas in Tirol. Het dorp is langgerekt en langs beide zijden van de hoofdstraat zijn allerlei hotels, restaurants, appartementen, winkels en après-ski bars te vinden. Gerlos is onderdeel van de Zillertal Arena en biedt toegang tot 143 km aan pistes. Het pisteaanbod is gevarieerd, er zijn tal van leuke berghutten en je kunt daarnaast ook allerlei andere activiteiten ondernemen.

Naar Dutchweek Gerlos

Reizen naar Gerlos

Vanaf Utrecht is het 960 km rijden naar Gerlos. Als het verkeer meezit, doe je daar ongeveer 10 en een half uur over. Nadat je het dorp Zell am Ziller gepasseerd bent, rijd je via de Gerlospas omhoog naar Gerlos. Houd er rekening mee dat je een vignet nodig hebt om er te komen.

Wil je liever vliegen? Dan kun je het beste een vlucht regelen naar Innsbruck, Salzburg is ook een optie, maar deze vluchthaven ligt wel verder weg. De afstand van Innsbruck naar Gerlos is ongeveer een uurtje, van Salzburg naar Gerlos rijdt je nog eens twee uur met de auto. Wil je met het openbaar vervoer, dan doe je er wel iets langer over. Naar Gerlos reis je vanuit Nederland met de trein tussen de 11 en 18 uur, afhangend van de aansluitingen. Als eindstation heb je de halte Gerlos Ried nodig.

Verblijven in Gerlos

› Verblijf in het Zillertal via Summit Travel vanaf € 397,- per persoon in winter 2023/2024
› Meerdere accommodaties beschikbaar via Sunweb in het Oostenrijkse skigebied
› Aantrekkelijke accommodatie rondom Gerlos via Snowtrex

Alle Dutchweek events:

Kick-Off Saalbach
Kick-Off Zell am See – Kaprun
› Dutchweek Italia Sauze d’Oulx
› Dutchweek Zell am See -Kaprun
› Dutchweek Saalbach

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in