Nieuwsalert per mail ontvangen

Droomvilla met zwembad en wellness in kelder te koop

Heb je nog een zakcentje over en heb je zin om een eigen villa te bezitten in de Alpen? Dan hebben wij hier de uitgelezen kans voor je, want in het Franse Megeve staat een villa te koop ter waarde van 10 miljoen euro met negen slaapkamers en een heerlijk zwembad in de kelder. 

Het huis is net gebouwd en ligt aan de rand van het skigebied Côte 2.000. Het complex bestaat uit twee chalets die ondergronds met elkaar verbonden zijn met een parkeergarage die ruimte biedt voor 7 auto’s. Ideaal dus als je met een grotere groep naar het chalet trekt. Elke slaapkamer heeft de beschikking over een eigen toilet en douche. Alle chalets geven toegang tot de wellness ruimte die geplaatst is in de kelder. Hier kun je heerlijk zwemmen, gebruik maken van jacuzzi, sauna of stoomruimte. Ook vind je hier de bioscoopzaal, fitness ruimte, bar en wasruimtes. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van je vakantie. 

Uiteraard is dit huis ook uitermate geschikt om te verhuren, want wie wilt er nou niet op deze manier vakantie vieren? Dan wordt het een leuk investeringsproject met wellicht een heerlijk rendement waar je op je oude dag van kunt profiteren. 

Details:

  • In totaal 9 slaapkamers
  • 9 badkamers
  • Groot balkon
  • Zwembad
  • Prachtige terras
  • Eigen parkeergarage voor 7 auto’s
  • Dichtbij skigebied
droomverblijf-skiinformatie-nl-idroomverblijf-skiinformatie-nl-iidroomverblijf-skiinformatie-nl-iii

 

Huis te koop met 5 privé pistes in Canada

droomverblijf-skiinformatie-nl-ivdroomverblijf-skiinformatie-nl-vdroomverblijf-skiinformatie-nl-vidroomverblijf-skiinformatie-nl-viidroomverblijf-skiinformatie-nl-viiidroomverblijf-skiinformatie-nl-viiiidroomverblijf-skiinformatie-nl-vvdroomverblijf-skiinformatie-nl-vvidroomverblijf-skiinformatie-nl-vviidroomverblijf-skiinformatie-nl

Er staan meer droomverblijven te koop in de Alpen. Zit er iets voor jou tussen? Check de onderstaande parels en begeef je direct in de wereld van luxe!

Bioscoopje pakken in eigen huis voor 13,4 miljoen

Droomverblijf: Luxe vakantiewoning Val d’Isere heeft zelfs een klimmuur

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in