Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Droomverblijf: Luxe vakantiewoning Val d’Isere heeft zelfs een klimmuur

Wintersport Frankrijk 2021

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wie wil er nou geen vakantieverblijf in een skigebied? Zonder zorgen richting de sneeuwvertrekken en weten dat je droomverblijf op je staat te wachten. Voor het grootste gedeelte van de wintersporters is dit niet haalbaar en blijft het jammer genoeg bij foto’s kijken. Ook niet verkeerd, want ook wij genieten van deze prachtige verblijven en kunnen dit ook bij lange na niet betalen. In de skiresorts barst het van mooie villa’s en appartementen met alles erop en eraan. Vorige week hebben wij een prachtig villa complex in Chamonix uitgelicht en vandaag is het de beurt aan het luxe Val d’Isere. 

Val d’Isere trekt wintersporters uit heel de wereld. Het luxe skigebied trekt jaarlijks wereldberoemde sterren en dat is terug te zien in de huisprijzen in het dorp. Het grote verschil tussen Val d’Isere en andere Franse skigebieden is de gezellige uitstraling en romantische sfeer. Ideaal skidorp om een droomverblijf te hebben toch?

Het huis is te koop voor €9,- miljoen euro en ligt in het centrum van Val d’Isere. Een stuk goedkoper, want het droomverblijf van vorige week had een prijs van €12,- miljoen. Scheelt toch weer een paar miljoen. Het huis is voorzien van een prachtig binnenzwembad, sauna, bubbelbad en 7 slaapkamers. Je kunt er dus een mooi feestje vieren, want al je vrienden en familie kunnen blijven slapen. Heb je na je intensieve skidag nog krachten over dan kun je je energie kwijt in de fitness-ruimte. Je kunt zelfs even je klimtuigje aantrekken, want er is in het huis een kleine klimmuur. Ook is er plaats om te gaan boogschieten. Wie wilt dat nou niet? Is de onderstaande woning €9,- miljoen waard?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in