Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dit is de vervanger van de traditionele banaan

Wintersportredacteur

Twee jaar geleden ontdekten wij de vervanger voor de traditionele oranje banaan op het internet. Een prachtige, multifunctionele en omgebouwde sneeuwscooter die een ritje met de banaan een stuk aangenamer maakt. Wij zijn opzoek gegaan in welk skigebied deze te vinden is, maar kwamen wederom tot de conclusie dat hij wonder boven wonder nog NIET gespot is in de Europese skigebieden. Een gemiste kans!

Het door de gebroeders Lange ontworpen voertuig is een echte ‘eye-catcher’ en kan een skigebied op ludieke wijze in de media brengen. Niet alleen vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege de luxe functionaliteiten die het apparaat met zich meebrengt.

Iedereen die wel eens in een banaan gelegen heeft tijdens zijn wintersport weet dat het niet bepaald een fijne rit is. Met een gebroken arm, met hoge snelheid, hobbelend over de sneeuwvlaktes denderen zorgt voor pijnlijke momenten. Een goede oplossing is de onderstaande uitvinding. Het voertuig kan in lastige omstandigheden goed overweg. Hierdoor hoeft minder snel de helikopter ingezet te worden wat een flinke kostenbesparing oplevert.

Gaan we de moderne banaan dan eindelijk eens terugzien in de Europese skigebieden dit winterseizoen? Je hoopt natuurlijk nooit terecht te komen in de banaan, maar toch ziet dit moderne stukje techniek er een stuk aantrekkelijker uit dan de traditionele oranje houten banaan.

Reddings banaan VIII
Sneeuwscooter reddings banaan
Reddings banaan V
Reddings sneeuwscooter Skiinformatie.nl

 

Reddings banaan VI
Reddings banaan VII
banaan

WIST JE DAT JONGEREN STEEDS MINDER GOED VERZEKERD OP WINTERSPORT GAAN? LEES HIER HET ONDERZOEK!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in