Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Deze geniale skivideo met LEGO moet je gezien hebben!

Wintersportredacteur

Wat te doen als je je verveelt in het coronatijdperk? Je kunt natuurlijk een lift en piste bouwen in je achtertuin, maar het kan ook anders. Jack Sutcliffe, een echte LEGO-fanaat zoals we op z’n YouTube-kanaal kunnen zien, heeft een geweldige skivideo in elkaar gezet. Niet met echte sneeuw en mensen, maar met LEGO. Wij vinden ‘m vet, jij ook?

Creatief met LEGO

De coronacrisis haalt de creativiteit in de mens naar boven. Daar is de onderstaande video het bewijs van. Via de stop-motion techniek heeft LEGO-fanaat Jack Sutcliffe een geniale video in elkaar gezet. Van heliskiing tot de vetste tricks en après-ski. Hij geeft dit kinderspeelgoed een nieuwe dimensie. Alles zoals je het tijdens een fijne wintersportdag in je favoriete skigebied ook kunt verwachten.

Zelf aan de slag met LEGO

Wij van de redactie zijn de kinderleeftijd allemaal gepasseerd, maar toch blijven we fan van LEGO. Logisch, wie is dat nou niet!? Maar als die-hard wintersporters hebben we wel een duidelijke voorkeur: alles wat met skiën, sneeuw, après-ski en wintersport te maken heeft! Zoals je in de video hierboven hebt kunnen zien, is LEGO daar uitermate geschikt voor. Je kunt zelfs een kant-en-klaar skigebied kopen!

Vergeet de LEGO pistenbully niet te bestellen, die is natuurlijk onmisbaar!

Nog iets technischer

Naast video’s maken en pistenbully’s in elkaar zetten, kan het ook nog iets technischer. Je kunt zelfs een echt werkende skilift in elkaar zetten met LEGO. Meer daarover lees én zie je in onderstaand artikel.

LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. Deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in