Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

LEGO Pistenbully: die wil je hebben!

Wintersportredacteur

Om je even uit de dagelijkse sleur te halen, hebben we wat leuks voor je gevonden. De LEGO Pistenbully is weer verkrijgbaar. Wij hebben er zelf al één, WANT WIE WIL DIT NOU NIET?! Haal het kind in je weer even naar boven en ga lekker zitten om deze pistenbully in elkaar te zetten.

LEGO Pistenbully

LEGO heeft verschillende collecties, maar wij zijn toch wel heel erg fan van de LEGO CITY collectie. Deze collectie bevat namelijk een pistenbully en als echte wintersporters werden wij hier natuurlijk heel erg blij van. Met drie klikken op de muis bestelden we een tijd terug de pistenbully en was het daarna nog een kwestie van wachten op de postbode. Helaas voor mijn collega Mike die zich er al op verheugd, maar gelukkig voor mij, kwam het pakketje voor hem net te laat. Daarom had ik de mazzel om hem in elkaar te zetten. En ik zal eerlijk zeggen, het was heerlijk om weer even met LEGO bezig te zijn.

>>> Koop de LEGO Pistenbully hier <<<

De pistenbully is volledig uitgerust met rupsbanden, een sneeuwschuiver aan de voorkant en zelfs een sneeuwkanon dat echt sneeuw ‘schiet’. Uiteraard zitten er ook twee poppetjes bij: een echte skiester en de bestuurder van de pistenbully. Zoals we gewend zijn van LEGO zat er een duidelijke handleiding bij en was het in elkaar zetten heel eenvoudig.

Cadeautip

Je snapt nu natuurlijk wel dat wij in elk geval heel erg fan zijn. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een origineel cadeau voor een fanatieke wintersporter, dan is de LEGO Pistenbully zeker een goed idee. Het is geschikt voor jong en oud en laat iedereen weer voor heel even kind zijn. Tijd om die tablet en computer even een half uurtje aan de kant te leggen en wat anders te gaan doen.

LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. Deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in