Nieuwsalert per mail ontvangen

LEGO Pistenbully: die wil je hebben!

Wintersportredacteur

Het is vrijdagmiddag en iedereen heeft af en toe wel een vrijdagmiddagdip. Om je even uit die dip te halen, hebben we wat leuks voor je gevonden. Wij kwamen namelijk van de week een LEGO Pistenbully tegen op het internet. We aarzelden geen seconde en bestelden er een, WANT WIE WIL DIT NOU NIET?! Dus haal het kind in je weer even naar boven en ga lekker zitten om deze pistenbully in elkaar te zetten.

LEGO Pistenbully

LEGO heeft verschillende collecties, maar wij zijn sinds kort toch wel heel erg fan van de LEGO CITY collectie. Deze collectie bevat namelijk een pistenbully en als echte wintersporters werden wij hier natuurlijk heel erg blij van. Met drie klikken op de muis bestelden we de pistenbully en was het daarna nog een kwestie van wachten op de postbode. Helaas voor mijn collega Mike die zich er al op verheugd, maar gelukkig voor mij, kwam het pakketje voor hem net te laat. Daarom had ik de mazzel om hem in elkaar te zetten. En ik zal eerlijk zeggen, het was heerlijk om weer even met LEGO bezig te zijn.

 

De pistenbully is volledig uitgerust met rupsbanden, een sneeuwschuiver aan de voorkant en zelfs een sneeuwkanon dat echt sneeuw ‘schiet’. Uiteraard zitten er ook twee poppetjes bij: een echte skiester en de bestuurder van de pistenbully. Zoals we gewend zijn van LEGO zat er een duidelijke handleiding bij en was het in elkaar zetten heel eenvoudig.

Cadeautip

Je snapt nu natuurlijk wel dat wij in elk geval heel erg fan zijn. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een origineel cadeau voor een fanatieke wintersporter, dan is de LEGO Pistenbully zeker een goed idee. Het is geschikt voor jong en oud en laat iedereen weer voor heel even kind zijn. Tijd om die tablet en computer even een half uurtje aan de kant te leggen en wat anders te gaan doen. En ook die sneeuwscooter kan er nog wel even bij 😉.

UPDATE: De LEGO Pistenbully is uitverkocht. Je kunt wel een miniatuurpistenbully of een op afstand bestuurbare pistenbully bestellen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in