Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

VIDEO: Vader maakt mini skigebied in eigen tuin

Wintersportredacteur

Thuisblijven haalt de creativiteit in mensen naar boven. Dat blijkt maar weer uit deze video. Nu de kinderen niet naar school gaan, zul je ze toch op een andere manier moeten vermaken. En tja, als je het skiën dan ook nog eens mist, dan bouw je gewoon je eigen mini skigebied in de tuin.

Super vader

Normaal gesproken zou deze week voor veel landen in het teken staan van de paasvakantie. Een moment waarop veel wintersporters nog een laatste keer van de sneeuw genieten. Helaas is dat niet mogelijk, maar dat betekent niet dat je de skivakantie aan je neus voorbij hoeft te laten gaan. Onder het mom van ‘we maken er thuis maar het beste van’, heeft deze vader een mini skigebied gebouwd in de achtertuin. Creatief is hij zeker. Hadden we allemaal maar zo’n super vader!

Mini skigebied in de tuin

Met een aantal materialen uit de schuur heeft deze vader een mini skigebied in de achtertuin gebouwd. Compleet met stoeltjeslift én piste. De kinderen zijn door het dolle heen en maken afdaling na afdaling. Hopelijk staat moeders in de keuken een overheerlijke wintersportmaaltijd klaar te maken. Na een ochtend als liftbediende of op de latten, zullen ze wel uitgehongerd zijn!

Dus… Heb je kinderen, een overvolle schuur en twee rechterhanden? Misschien is dit een ideetje voor aankomend paasweekend! Maar bovenal, blijf thuis en blijf gezond!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in