Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De leukste wintersportcadeaus voor onder de kerstboom

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Sinterklaas is geweest en dit betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Huizen zijn versierd met lampjes, de kerstboom staat waarschijnlijk al in de woonkamer en het is hoog tijd om kerstcadeaus in te slaan. Heb je nog wat inspiratie nodig? In dit artikel zetten we de leukste wintersportcadeaus voor onder de kerstboom voor je op een rijtje!

Ski’s

Iedere wintersporter wordt gelukkig van nieuwe ski’s. Er is alleen één nadeel aan dit cadeau, het is natuurlijk niet echt een verrassing meer wanneer je ze ingepakt onder de boom legt. Onze tip daarom: verstop ze ergens in huis en leg een envelop onder de boom met een brief met instructies om ze te vinden. Zo blijft het een verrassing en kun je ook nog een beetje lol beleven aan de zoektocht naar je kerstcadeau.

TIP: Dit zijn de beste ski’s van 2022/2023

Skistokken

Mensen vragen vaak waarom je met skistokken moet skiën. Niets moet natuurlijk en iedereen heeft een persoonlijke voorkeur, maar het is wel zo dat skistokken er onder andere voor zorgen dat je een beter evenwicht hebt tijdens het skiën. Doe je skistokken cadeau tijdens de kerst, dan geldt natuurlijk hetzelfde als voor ski’s. Verklap niet meteen de verrassing en laat ze er maar even naar zoeken!

Muts

Een nieuwe muts is niet alleen handig tijdens de wintersport, ook in Nederland kan deze goed van pas komen. We hebben in ons platte kikkerlandje dan misschien weinig te maken met sneeuw, ook hier kan het goed koud zijn. Met een muts blijft je hoofd lekker warm en zie je er nog leuk uit ook!

Koop een leuke muts van Poederbaas

Handschoenen

Met een paar nieuwe handschoenen zit je eigenlijk altijd goed. Als je huidige handschoenen nog prima zijn, is een reservepaar geen overbodige luxe en eens in de paar jaar is een nieuw paar sowieso wel prettig. Daarnaast kunnen handschoenen ook in Nederland af en toe goed van pas komen!

handschoenen

Buff

Een leuke Buff is ondertussen bijna een vast onderdeel geworden van je wintersportoutfit. Daarnaast mag je ze in veel skigebieden ook als mond- en neusbeschermer gebruiken. Tegenwoordig is er een enorm aanbod op de markt, van eenvoudig tot fleece en van windstopper tot felgekleurd. Er zit dus voor iedereen wel een leuke bij. Een Buff komt altijd van pas en is een leuk om onder de boom te leggen.

Koop een buff bij Poederbaas

Skisokken

Het belang van goede skisokken wordt altijd een beetje onderschat. ‘Ik doe wel een paar dikke sportsokken aan, dat is ook prima!’, hoor je vaak genoeg. Toch zijn er niet voor niets skisokken ontwikkeld. Skisokken geven meer steun aan je voeten en hebben verdikkingen op de bepaalde plekken om drukpunten te voorkomen. En daarnaast zorgen ze natuurlijk voor warme voeten!

Koop hier je skisokken bij DAKA

compressiekousen

Helm

Skiën en snowboarden zonder helm is de afgelopen jaren een absolute no-go geworden. Sterker nog, men kijkt je tegenwoordig raar aan als je zonder helm op de piste verschijnt! Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende soorten en maten helmen te koop, dus is er altijd wel eentje die bij je outfit past.

Lees vooral: Tips en informatie voor het kopen van een skihelm

Skibril

Een leuke skibril maakt je outfit compleet. Zorg voor een bril die goed aansluit op je helm, zodat je geen koud voorhoofd krijgt. Daarnaast kun je kiezen voor een skibril met een vaste lens of met een verwisselbare lens. Alles heeft zo z’n voor- en nadelen, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het is gegarandeerd een leuk cadeau om te geven tijdens kerst.

Koop je skibril bij Poederbaas

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in