Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

De beste drone shots van Zwitserland deze winter

Wintersportredacteur

Afgelopen skiseizoen hebben we verschillende skigebieden in Zwitserland bezocht. Mike, Miranda en Sebi waren wederom op pad voor 24 UUR IN en ook dit keer hebben ze geweldige beelden gemaakt. Een kleine preview geven we je alvast in deze video: de beste drone shots van Zwitserland.

Beste drone shots Zwitserland

Ook dit seizoen hebben we voor 24 UUR IN opnames gemaakt in Zwitserland. Mike, Miranda en Sebi hebben hiervoor verschillende skigebieden verkend. Op de afleveringen moet je nog even wachten, die komen volgend seizoen pas online. Waar je wel alvast van kunt genieten, zijn de beste drone shots van Zwitserland. Wat een geweldige beelden! 😍

Webserie 24 UUR IN

24 UUR IN is dé webserie voor liefhebbers van de bergen. In afleveringen van 15 à 20 minuten laten Mike, Frank en Miranda je verschillende skigebieden zien in de Alpen. Geen vervelende reclames, maar echte tips en prachtige beelden. Benieuwd hoe jouw favoriete skigebied er in de zomer uitziet? Er zijn ook afleveringen van 24 UUR IN in de zomer. Check alle afleveringen op het Youtube kanaal van 24 UUR IN.

Win een paar ski’s van HEAD naar keuze

Volg jij 24 UUR IN nog niet op YouTube of weet je het niet 100% zeker? Check dat dan even. Als je dat nu doet, maak je kans op een hele vette prijs. Onder alle volgers van 24 UUR IN verloten we één paar HEAD ski’s naar keuze. Het maakt dus niet uit of je al volger bent of als je een nieuwe volger wordt. De actie loopt tot eind maart.

Skisafari door Zwitserland

Samen met Yvonne heb ik in januari een skisafari door Zwitserland gemaakt. In twee weken tijd hebben we vijf skigebieden bezocht. Wil je weten hoe dat was en waarom deze bestemmingen echt op je wintersportlijstje moeten staan? Lees dan de reisverslagen hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in