© Skiinformatie.nl

Kijktip: als Nederlander wonen in Tirol – Sylvia en Thomas doen het

Er staat weer een nieuwe aflevering van ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ online! In deze aflevering word je een paar dagen meegenomen naar het leven van Sylvia en Thomas in Mösern bei Seefeld. Ze wonen in dit prachtige wintersportdorp in Tirol samen met hun hond Bruno. Hoe dat is? Kijk maar mee!

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

In de webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ krijgen we een kijkje in het Oostenrijkse leven van Nederlanders die hun thuisland achter zich hebben gelaten voor een nieuw leven in dit schitterende Alpenland. Hoe ervaren zij het leven in de bergen? Wat doen ze qua werk en in hun vrije tijd? En zouden ze ooit overwegen om terug te gaan naar Nederland? Al deze vragen worden aan hen gesteld in de webserie. Ondertussen kun je ook nog eens genieten van de prachtige Oostenrijkse natuur en nieuwe plekken ontdekken met de video’s!

Seizoen 2, aflevering 4: Sylvia, Thomas en Bruno

Veel Nederlanders verruilen hun oude vertrouwde werk in Nederland vaak voor de toeristenbranche wanneer zij naar Oostenrijk verhuizen. Bij Thomas en Sylvia is dit niet het geval. Thomas werkte in Nederland als IT-engineer en doet dit in Innsbruck ook bij de start-up. Sylvia werkt remote voor een Nederlands bedrijf als online recruiter en doet daarnaast freelance klussen op het gebied van content creatie. In hun vrije tijd zijn Sylvia en Thomas graag in de natuur en op het Oostenrijkse water. Genoeg meertjes in de buurt om onder andere op te suppen!

Bekijk ook:

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

[spotler formid="11091"]

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

[spotler formid="11141"]