Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: het leven van de Nederlandse Puck in Wilder Kaiser

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ is terug! Het nieuwe seizoen start met een zomeraflevering in het Tiroolse Wilder Kaiser, bij wintersporters bekend vanwege de skimogelijkheden daar. Het team van In de bergen was een paar weken geleden op bezoek bij de Nederlandse Puck die helemaal geïntegreerd is in de regio. Ze is een aantal jaar geleden naar Oostenrijk verhuisd en met de nieuwe aflevering krijg je een blik in haar leven!

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

In de afleveringen van “In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk” kun je Nederlanders volgen die hun huis en baan in Nederland vaarwel hebben gezegd voor een nieuw leven in Oostenrijk. Hoe komen ze aan de kost? Hoe vullen ze hun vrije tijd? Hoe beleven ze de Oostenrijkse cultuur en gewoontes? En de mooiste plekken op hun nieuwe plekje. Alles kun je zien in YouTube-video’s op het kanaal van In de bergen!

Seizoen 2, aflevering 1: Puck

In deze eerste aflevering van het tweede seizoen zijn we bij Puck die in 2015 naar Wilder Kaiser in Tirol verhuisde. Ze werkt hier als fotograaf en is zowel voor haar werk als in haar vrije tijd graag buiten. Puck werd zo’n 9 jaar geleden letterlijk verliefd op de bergen van Wilder Kaiser en al snel merkte ze dat ze zich er thuisvoelt. Ze is helemaal geïntegreerd in de regio en spreekt vloeiend Tirools. Ze gaat graag wandelen, mountainbiken en is gek op water. Wij lopen een paar dagen mee in haar afwisselende leven in Wilder Kaiser!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in