Kijktip: het leven van Nederlandse skilerares Julia in Oostenrijk in de zomer

De volgende aflevering van ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ staat voor je klaar! Het leven van de stoere Nederlandse Julia staat volledig in het teken van water. Ze woont in het Oostenrijkse Schladming, is in de winter skilerares en in de zomer rafting- en canyoningguide. In deze aflevering neemt ze ons mee voor een dagje in haar actieve leven in de prachtige Oostenrijkse bergen!

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

In de webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ volgen we het Oostenrijkse leven van Nederlanders die hun thuisland hebben verlaten voor een nieuw bestaan in dit schitterende Alpenland. Hoe is hun leven in de bergen? Wat doen ze qua werk en in hun vrije tijd? Zouden ze ooit teruggaan naar Nederland? Dat zijn allemaal vragen die ze voorgelegd krijgen in de webserie. Ondertussen kun je ook nog eens genieten van de mooie Oostenrijkse natuur en nieuwe plekken ontdekken met de video’s!

Seizoen 2, aflevering 2: Julia

De 24 jaar oude Julia woont sinds 2020 in Schladming. De wintersport heeft haar naar Oostenrijk gelokt en inmiddels voelt ze zich hier helemaal thuis. In haar nieuwe thuisland kan ze alle dingen doen die haar een energieboost geven. In de zomer werkt ze als rafting- en canyoningguide. In deze video neemt Julia je mee naar haar werk in de zomer en laat ze haar hobby’s zien. Zo gaat ze bijvoorbeeld graag hiken en paragliden! Julia woont ook nog eens op een prachtige plek, bovenop de berg aan het einde van een smalle weg in een typisch schattig huisje. Benieuwd? Kijk maar mee:

Bekijk ook:

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

[spotler formid="11091"]

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

[spotler formid="11141"]