Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

10 Valentijnscadeaus voor de wintersporter

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Houdt jouw liefde (of aankomende liefde) ontzettend van wintersport? Dan is het natuurlijk ontzettend romantisch om hem of haar een passend cadeau te geven op Valentijnsdag. Speciaal daarom hebben wij enkele cadeautips voor de wintersporter ❤️.

Valentijnscadeaus voor wintersporters

Natuurlijk heeft iedereen z’n eigen budget en daar hebben we aan gedacht. Hieronder vind je 10 Valentijnscadeaus, variërend van enkele euro’s tot een paar honderd euro. Het is maar net wat je aan je Valentijn wilt besteden.

1. Handwarmers in de vorm van een hartje

Het liefst wil je natuurlijk dat je Valentijn het warm van jou krijgt, maar de handen blijven een lastig onderdeel van het lichaam. Om die op te warmen is dit cadeautje op z’n plek. Het kost je niet zoveel, maar de waardering is eeuwig.

2. LiefdesBuff

Je wilt toch niet dat de liefde van je leven een frisse nek heeft en daardoor ziek wordt tijdens de wintersport? Dat verknalt namelijk niet alleen zijn of haar wintersport, maar ook die van jou. Een cadeautje uit eigen belang dus, maar de hartjes maken dat goed.

Te koop bij: Buff | Prijs: € 28,95

3. Heerlijke hoodie

Hoe lekker is het om samen tegen elkaar aan te kruipen in matchende hoodies. Het klinkt misschien cliché maar een hoodie is echt een top cadeau voor valentijnsdag. Heerlijk warm, zacht en je hebt er nooit genoeg in je kast! De lekkerste hoodies bestel je bij DAKA.

4. The North Face Thermoball Cayenne Red

Roze is de kleur van de liefde. Of was het rood? Anyway, voor de vrouw is dit een prachtig cadeau. Het is wat duurder dan de bovenstaande cadeaus, maar voor jouw liefde is toch alleen het allerbeste goed genoeg?

5. Naar de sneeuw

Wil je jezelf echt onsterfelijk maken? Dan is er maar één echt cadeau 100% geschikt. Je neemt je liefde mee naar de sneeuw. Of kun jij iets beters bedenken? Gelukkig hoeft dat niet al te duur te zijn. Check deze last-minute aanbiedingen bijvoorbeeld.

6. Een paar ski’s

En als je dan toch naar de sneeuw gaat, dan kan een paar nieuwe ski’s er toch ook nog wel vanaf? Zelfs al blijven jullie dan niet bij elkaar, van die ski’s wordt wel een paar jaar dankbaar gebruik gemaakt.

7. Samen genieten van wintersportgerechten

Je hoeft niet naar de sneeuw om te genieten van de Oostenrijkse keuken. Of je nou smacht naar een lekkere Wienerschnitzel, trek hebt in een Apfelstrudel of in overheerlijke Kaiserschmarrrn, je kunt het gewoon zelf maken. Trakteer jouw geliefde op een heerlijk wintersportdiner.

8. Sieraden met een wintersport tintje

Als je houdt van je liefde, dan draag je het liefste iets van hem of haar bij je. Maar de echte wintersport lover draagt ook graag iets van wintersport bij zich. Sieraden met een wintersport tintje zijn dan de oplossing. Wat dacht je van deze sieraden?

Te koop bij: verschillend | Prijs: zo duur je het zelf maakt

9. Ingelijste wintersportfoto

Samen in de sneeuw zijn is het mooiste wat er is. Helaas gaat dat geen 12 maanden per jaar voor de meesten. Een dierbare herinnering is dan meer dan welkom. Heb je nog een mooie foto van de wintersport? Laat die dan inlijsten en schenk ‘m aan jouw Valentijn.

10. Arrenslee tocht

Ga jij nog op wintersport? In bijna elk gebied kun je wel een tochtje maken in een arrenslee. Hoe romantisch is dat? Heerlijk naast elkaar in de koets omgeving door een prachtig sneeuwlandschap. Misschien is het zelfs wel een mooi moment om je Valentijn ten huwelijk te vragen. Dat is overigens voor latere zorg, maar de tocht in de arrenslee is een prachtig Valentijnscadeau.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in