Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINNEN: The North Face skibroek voor mannen

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe skibroek? Van The North Face mogen wij vandaag weer wat weggeven. Dit keer gaat het om een mannen skibroek. En geen zorgen, hij valt lekker op!

Steep Series

De broek die te winnen is, is er een uit de Steep Series collectie. Dat is dé wintersportcollectie van The North Face, die garant staat voor de beste kwaliteit op de piste en daarbuiten. Zelf skiën we al een aantal jaar in het merk en we zijn meer dan tevreden met hen als partner. Dankzij deze winactie mogen we ook iemand van jullie kennis laten maken met onze partner.

Purist broek

Wij geven deze week de The North Face Purist broek weg. Die is ontworpen in samenwerking met enkel van de bekendste bergsporters ter wereld. Hij telt drie lagen GORE-TEX®, waardoor vocht en sneeuw niet naar binnen komen door de stof. Het materiaal is zeer stevig, zodat je niet zomaar scheuren oploopt tijdens het skiën. Het is echte buitenshell, wat betekent dat hij niet gevoerd is. Zo kun je zelf bepalen wat je er onderaan trekt en is de broek ook uiterst geschikt voor tochten waarbij geklommen moet worden of gewoon bij warm weer. De adviesprijs voor de broek is 400 euro, dus het is zeker een leuke prijs!

Winnaar

De winnaar is bekend! Tromgeroffel….. Stefan de Vree! Van harte! We sturen een mail naar je en dan komt de broek er zo snel mogelijk aan!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in