Nieuwsalert per mail ontvangen

WINACTIE: Blueprint BSG3 goggle

Wintersportredacteur

Ga jij deze winter nog op wintersport? En wil jij een nieuwe musthave voor op de piste? Doe dan mee met deze winactie die we samen met Blueprint Eyewear organiseren en maak kans om een BSG3 Snow Goggle te winnen!

Deze nieuwe BSG3 is een trend onder de wintersporters met zijn magnetische lens wisseling. Wil jij deze winter met een echte BSG3 Snow Goggle van de piste racen?

Blueprint BSG3

De BSG2 van Blueprint behoorde vorig seizoen tot de toppers onder de goggles voor een betaalbare prijs. Inmiddels heeft Blueprint een nieuw model uitgebracht, de BSG3, en deze behoort wederom neusje van de zalm. Zoals bij het eerdere model kan je bij deze bril ook de lens verwisselen. Dit is enorm handig als het weer plotseling omslaat. Bij de nieuwe bril is deze functie zelfs verbeterd door sterkere magneten. Hierdoor blijft de lens ook op zijn plaats bij een ongelukkige val.

Verder is er bij deze nieuwe goggle ook gedacht aan het comfort van de gebruiker. Zo is de bril uitgerust met een 3-dubbele schuimlaag voor het gezicht, zodat de bril comfortabel op je hoofd zit en past hij op iedere helm. Daarnaast is de lens makkelijk schoon te maken en is deze voorzien van een anti-fog coating en biedt hij 100% UV bescherming voor je ogen.

Winnen

We hebben een winnaar. Daan van Pul, van harte gefeliciteerd! Blueprint neemt binnenkort contact met je op. Heb je niet gevonden, maar wil je wel een Blueprint goggle? Dan bestel je ‘gewoon’ een goggle op de website van Blueprint Eyewear.

Je naam

Je e-mailadres

Ik ga akkoord met de actievoorwaarden

Social media

Vergeet trouwens Blueprint niet op social media te liken en je in te schrijven voor de nieuwsbrief, waarin je regelmatig mooie acties voorbij ziet komen.

Insta: https://www.instagram.com/blueprinteyewear/
FB: https://www.facebook.com/BlueprintNL/
Nieuwsbrief: http://bit.ly/2E8Ykxg

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in