Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Win vliegtickets van Transavia voor je wintersportvakantie

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het kan je niet ontgaan zijn als je onze website recent hebt bezocht. Transavia zet hoog in op wintersport dit seizoen en hebben sinds vorige week alle vluchten weer online staan. Als je vroeg boekt kun je voor weinig geld naar de wintersportbestemmingen vliegen. Om het helemaal aantrekkelijk te maken kun je vliegtickets winnen voor je wintersportvakantie. Transavia was al goedkoop, maar zo goedkoop ga je ze niet meer tegenkomen dit seizoen. Hoe het werkt?

Wat is er leuker dan met een spelletje prijzen kunnen winnen? Dat moet Transavia ook gedacht hebben toen zij het onderstaande spel bedachten. Via de website Vliegensvlugwegnaardesneeuw.nl moet je in drie stappen het spel proberen uit te spelen. Het werkt heel simpel, maar zorg dat je scherp bent!

Screen Shot 2015-11-13 at 16.25.23

Hoe goed zijn jouw ogen? Het wordt je zeker niet makkelijk gemaakt door Transavia, want je moet alert zijn. Er vliegen in drie levels verschillende voorwerpen door de lucht die je binnen 1 seconde moet herkennen. Je krijgt vervolgens per level drie opties waar je een keuze uit moet maken. Heb je alle drie de voorwerpen goed geraden, dan kun je er voor kiezen om je kansen voor het winnen van de tickets te verdubbelen. Deel je het spel met je vrienden op Facebook dan is de kans groter dat jij er met gratis vliegtickets vandoor gaat. Ben jij de gelukkige winnaar? Het spel werkt best verslavend overigens!

Door de komst van goedkope lijnvluchten van Transavia is de reis per vliegtuig richting de wintersportvakantie een stuk populairder geworden. Het grootste voordeel van vliegen ten opzichte van autorijden is de tijdsduur dat je onderweg bent.

Vluchtduur:

  • Innsbruck: +/- 1,5 uur
  • Grenoble: +/- 1,5 uur
  • Chambéry: +/- 1,5 uur

Blogger Wietse kiest regelmatig voor het vliegtuig. Hoe hij dat beleeft lees je hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in