Nieuwsalert per mail ontvangen

WIN: Wintersportvakantie in Tirol

Wat je ervoor moet doen? Vertellen wat jouw favoriete plaats is in de Oostenrijkse deelstaat Tirol en waarom. De Telegraaf is voor hun Wintersport-special – die begin oktober uitkomt – op zoek naar mooie verhalen uit de regio en geeft een vakantie weg in ruil voor het mooiste verhaal.

Heb jij dus nog een geweldig verhaal liggen over een wintersportvakantie die jij in één van de mooie plaatsen in Tirol hebt beleefd, zet hem dan op papier. Of nog beter, op de computer. Je kunt daarmee een vakantie van 7 nachten voor twee personen winnen in de Wilder Kaiser regio. Natuurlijk word je niet ergens op een zoldertje weggestouwd, maar mag je verblijven in een 4-sterren hotel met halfpension.

Je verhaal met daarin uitgelegd waarom je zo graag naar jouw favoriete plaats op wintersport gaat mag je sturen naar [email protected] en ook tips worden gewaardeerd. De leukste inzending kan een voucher op de mat verwachten die kan worden ingewisseld van 1 november 2015 tot 30 april 2016. Begin maar met schrijven!

Heb je al eerder zin in een wintersport vakantie? Lees dan het artikel over de seizoensopeningen in Tirol.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in