Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WIN: The North Face ‘We Move Mountains’ t-shirts voor dames

Wintersportredacteur

Wij hebben weer een winactie voor jullie klaarstaan. Dit keer mogen wij twee dames t-shirts van The North Face weggeven! De t-shirts zijn gemaakt voor de ‘We Move Mountains campagne’. Dus, ben of ken jij een stoere dame die bergen beweegt? Dan kan dit t-shirt binnenkort voor jou zijn.

We Move Mountains

Al meer dan 50 jaar stelt The North Face mensen in staat om hun grenzen te verleggen in de buitenwereld. Met de We Move Mountains campagne wordt het ontdekken van de wereld gevierd. De campagne richt zich op sterke- en inspirerende vrouwen. Niet alleen mannen zijn avonturiers, topsporters en helden. Want juist ook vrouwen verzetten bergen.

Girl scouts

Al meer dan een eeuw heeft Girl Scouts USA (GSUSA) de deur geopend voor meisjes die de wereld willen ontdekken. The We Move Mountains campagne staat in het teken van inspireren, voorbereiden en mobiliseren van de volgende generatie vrouwelijke ontdekkingsreizigers. De outdoor adventure samenwerking tussen The North Face en GSUSA biedt meisjes, ongeacht hun sociaal-economische status, outdoor-ervaringen die hun leiderschapskwaliteiten en vertrouwen vergroten. Het moedigt hen aan om nieuwe uitdagingen te zoeken. Het doel van de samenwerking is het maken van twaalf nieuwe outdoor adventure badges.

En de winnaar is…

Dit keer zijn er niet 1, maar twee winnaars. Dat zijn… *TROMGEROFFEL*… Jasmijn van Oosterum en Lisette Aerts, van harte gefeliciteerd! We nemen per mail contact met jullie op om de t-shirts op te sturen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in