Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Vrijmibo tip: cocktails maken met je skimateriaal

Wintersportredacteur

Cocktails maken met je skimateriaal? Dat kan gewoon! Haal je skispullen dus maar snel van zolder, want vanmiddag heb je ze nodig voor de vrijdagmiddagborrel. Skischoenen zijn namelijk echt niet alleen handig om mee te skiën. Naast dat ze leuk zijn als bloempot, zijn ze ook ideaal voor het maken van cocktails. Hoe, dat zie je in onderstaande video.

Margarita’s maken met je skimateriaal

Natuurlijk kun je cocktails maken op de traditionele manier, maar er een wintersporttintje aan geven is natuurlijk veel leuker. Wat je daarvoor nodig hebt zijn je skispullen, glazen en de ingrediënten. Carl laat in onderstaande video zien hoe je margarita’s maakt, maar uiteraard kun je deze creatieve manier ook gebruiken voor het maken van caipirinha’s, cosmopolitains, mojito’s en ga zo maar door. Wedden dat je zo indruk maakt op je wintersportvrienden?!

Tip voor zondag: wintersportdrankjes voor op je eigen terras

Langzaamaan gaan we ook richting de zomer en wordt het tijd voor korte broeken en slippers in plaats van je skipak en skischoenen. Eindelijk kunnen we thuis weer lekker in de tuin zitten of een terrasje opzoeken. Want ondanks dat ik onwijs geniet van de wintersport, vind ik het ook heerlijk dat het zomer wordt. En om toch een beetje de wintersport in huis te halen, doen we de borrels in de tuin met mijn favoriete wintersportdrankjes. Deze wintersportdrankjes voor op je eigen terras smaken thuis natuurlijk net zo lekker. Van een overheerlijke Aperol Spritz tot een typische Jägerbomb.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in