Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Caldera House

Voor maar €2000 per nacht slapen in dit luxe hotel

Wintersportredacteur

We hebben het niet vaak over Amerika, maar dit hotel konden we jullie niet voorbij laten gaan. Dit super-de-luxe hotel staat in Teton Village in de Amerikaanse staat Wyoming. Direct naast het hotel kun je de bergtram pakken die je naar het gebied Jackson Hole Mountain Resort brengt.

De verblijven

Caldera House biedt zichzelf aan als een eersteklas boetiekhotel en een alpine club. Het heeft de voorzieningen van een 5 sterrenhotel en de intimiteit van een privéwoning. Het luxe hotel is voorzien van acht suites, waarvan de helft twee slaapkamers heeft en de andere helft vier slaapkamers. Bovendien is iedere suite voorzien van een keuken waar menig chef jaloers op kan zijn. Alle suites zijn stijlvol ingericht om zo een huiselijke sfeer te creëeren.

 

Wellness voorziening

In zo’n luxe hotel hoort natuurlijk ook een eigen wellness voorziening. Gasten hebben de hele dag toegang tot het fitnesscentrum en de yoga-studio. Daarnaast worden er verschillende massages aangeboden.

Eten

Er zijn verschillende plekken in het hotel waar je kunt eten. Het hotel beschikt namelijk over een restaurant en een café. En natuurlijk kun je je ook in de keuken van je eigen suite uitsloven. Je kunt hier terecht voor de lunch en om te dineren. In het café kun je terecht voor pizza, burrito’s en drankjes. Op aanvraag is het mogelijk om de chef van het restaurant in je suite te laten koken voor je. Een andere optie is om je eten te bestellen via room-service.

Kosten

Om hier 1 nacht te verblijven betaal je voor een suite met twee slaapkamers iets meer dan €2000, voor een suite met vier slaapkamers betaal je net iets minder dan €7500,-.

Dichter bij huis

Mocht Amerika toch iets te ver zijn voor een wintersportvakantie, dan kun je altijd nog een chalet, zoals in onderstaand artikel, huren in Frankrijk.

Voor maar €275.000 kun je de kerst doorbrengen in Megève

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in