Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tip: VIP-Gondel in Hochzillertal

Heb jij altijd al een keer in een wel hele bijzondere gondel willen zitten? Ga deze dan winter naar het Zillertal. Hochzillertal heeft namelijk de VIP-Gondel. De door Leitner ropeways ontworpen gondel doet je niet bepaald denken aan een skilift, maar eerder aan een auto met een hoop comfort.

VIP-Gondel

Met de eerste limousine gondel laten BMW en Leitner ropeways zien hoe luxe een gondel kan zijn. De moderne cabine heeft het interieur van BMW. Dit interieur bestaat uit bruine lederen stoelen met een geïntegreerde massage functie uit de BMW Individual en een multimedia systeem van de BMW 7 limousine series. Daarnaast beschikt de gondel ook nog eens over een champagnefles houder en glazenhouders voor de ultieme beleving. Dit project brengt je op de meest exclusieve manier naar de top van de Alpen. Waar de gondel te vinden is? In Hochzillertal Kaltenbach kun je deze ultieme rit ervaren.

Hochzillertal Kaltenbach

Hochzillertal Kaltenbach telt 88 kilometer aan pistes. Zowel de beginnende als de gevorderde skiër kan in hier prima uit de voeten. Dit komt doordat er naast voldoende blauwe pistes ook veel rode pistes zijn. Verder zijn er enkele zwarte pistes, is er een funpark en zijn er skiroutes voor de gevorderde skiërs. Een ontzettend gevarieerd gebied is Kaltenbach dus.

Op zoek naar nog meer unieke gondels?

De VIP-Gondel in Hochzillertal is niet de enige unieke gondel. Op meer plekken vind je bijzondere gondels of gondels die op een bijzondere manier gebruikt worden. Bekijk een van onze vorige artikelen maar.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in