Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wi-Fi en audioconnectie in gondels nieuwe ZellamseeXpress

Elke dag het laatste wintersportnieuws

In december 2016 gaat het tweede gedeelte van de ZellamseeXpress geopend worden. Een project waardoor Zell am See en Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn met elkaar verbonden worden. Naast het feit dat alle gondels voorzien zijn van Wi-Fi, hebben zes andere gondels een andere gave toevoeging gekregen. Hierin kun je namelijk je telefoon verbinden met de gondel om vervolgens muziek te luisteren via de luidsprekers in de cabine. Dan maar hopen dat iedereen in de skilift dezelfde muzieksmaak heeft!

Wi-Fi in de skiliften is ook al een goede ontwikkeling voor de nieuwe ZellamseeXpress. Bij het dal- en bergstation hebben de meeste skigebieden al veel Wi-Fi punten geplaatst, maar eenmaal in de skilift wordt de verbinding vaak verbroken. Hierover hoef je je bij de nieuwe gondellift in Zell am See geen zorgen over te maken. Daar kun je tijdens de rit naar boven je vrienden op de hoogte blijven houden van je vakantie. Ideaal toch? 

Ook het audiosysteem in de zes gondels trekt de aandacht van de media. In deze gondels kun je namelijk je telefoon koppelen met de boxen die zijn geplaatst in de cabines. Lekker naar je favo muziek luisteren terwijl je geniet van de prachtige winterse omgeving. 

zellamseexpress-skiinformatie-update

De verbinding tussen Zell am See en Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn gaat pas over twee jaar helemaal gerealiseerd worden. Dan wordt ook het eerste gedeelte gebouwd en ontstaat er een enorm groot skigebied waar de directie van het skigebied al jarenlang voor aan het strijden is.

Ben je benieuwd hoe de bouwwerkzaamheden verlopen? Lees onderstaand artikel en bekijk een gave video waarin je de nieuwe lift kunt zien.

ZellamseeXpress bouwwerkzaamheden op schema

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in