Nieuwsalert per mail ontvangen

Zo wilde jij ook ontbijten vanochtend: in de skigondel

In Zermatt kon je vanochtend een ontbijt om nooit te vergeten nuttigen. Het was daar mogelijk om in de gondel je dag te starten met een rijkelijk ontbijt. Kun jij een betere start van de dag bedenken?

Gondelontbijt

Ter ere van het Zwitserse Food Festival werd vanochtend het gondelontbijt georganiseerd. Gedurende een liftrit van 70 minuten met de Matterhorn-Express genoten gasten van een compleet verzorgd ontbijt. In meerdere etappes werden de deelnemers voorzien van verschillende lekkernijen. Tijdens het ontbijt genoot je niet alleen van het eten, maar misschien nog wel meer van het prachtige panorama rondom de Matterhorn.

Live vanuit de gondel

Op social media werd het buffet in een van de gondels live gedeeld. Wat moet dit een heerlijke start van de dag zijn geweest. Wij melden ons graag aan voor de volgende keer!

Zwitsers Food Festival

Dit weekend vindt in Zermatt het Zwitsers Food Festival plaats. Gedurende 3 dagen worden door topkoks de meest luxueuze gerechten bereid en op bijzondere manieren geserveerd. Het is dit weekend dus culinair genieten in en om het dorp. Ben je een echte berg- en foodliefhebber? Dan moet je daar de volgende keer bij zijn!

Fondue aan de kabel

Net zoals ontbijten in de gondel organiseert het skigebied ook een avondmaal in de gondel. Op verschillende momenten in het jaar kun je namelijk kaasfonduen in de gondel. Als je zon ondergaat zit jij in de gondel en genieten je van een heerlijke fonduegerecht, uiteraard met voor- en nagerecht. Ook dit lijkt ons wel wat! Meer informatie? Kijk hier.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in