Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: twee boarders knallen samen piste af op één snowboard

© Skiinformatie.nl

En voor je dagelijkse dosis ‘dingen die je nooit verwacht had ooit te zien’, presenteren we je vandaag: het tandem snowboard. Ja, je leest het goed, een echt tandem snowboard waarop dus twee personen op één board naar beneden cruisen.

Maar kan dat eigenlijk wel? Je kan toch niet met z’n tweeën tegelijk snowboarden? Het YouTube kanaal ViralHog deelde gisteren een video waarop twee heren het tegendeel bewijzen. Hoe vet dat eruit ziet?

Board voor twee

In de onderstaande video zie je twee mannen het onmogelijke doen. Het duo heeft twee snowboards aan elkaar gemaakt, waardoor ze een extra lang exemplaar kregen. Ruimte genoeg om met z’n tweeën te boarden! Inclusief twee paar bindingen kan er twee man tegelijk op. In de video gaan ze al stuntend van de piste af in het Franse Châtel, gelegen in Les Portes du Soleil. Onderweg komen zo nog een funpark tegen, maar ook daar schrikken de heren niet van af. Sterker nog: ze knallen haast zonder moeite de berg af. Zelfs een sleeplift is voor hen geen enkel probleem, terwijl dat bij snowboarders toch best vaak stiekem gedonder geeft. Benieuwd naar de video? Bekijk deze vette actie hieronder!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in