Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: deze kat gaat heel graag mee op wintersport

Strak geprepareerde piste

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Alle kattenliefhebbende wintersporters opgelet! Wat deze kat en zijn baasjes allemaal meemaken is echt bizar. Ze beleven samen avonturen in de bergen en zelfs op de pistes. Uitstapjes zijn voor deze kat een dagelijkse bezigheid. We stellen je graag voor aan ‘Liebchen’, de kat van Erin en Dan uit Colorado. Een echte waaghals, wintersporter en levensgenieter!

Kat mee op wintersport

Voor Liebchen is het heel normaal om af te dalen van de pistes in Amerika. Na een ritje in de gondel hebben Erin en Dan geprobeerd hoe hun kat het vindt om mee te gaan van de piste af in een rugzak. En tot hun verbazing genoot Liebchen hier onwijs van. Er werd voor de juiste uitrusting gezorgd en nu gaat Liebchen vaker mee op wintersport. De kat heeft zelfs een eigen skipas gekregen in Aspen.

Een avontuurlijk leven

Liebchen werd door Erin en Dan geadopteerd toen hij 10 weken oud was. Toen bij de dierenarts een hartruisje geconstateerd werd, besloten de baasjes om alles uit het leven van Liebchen te halen. En zo begon het avontuur. Binnenzitten is sowieso niet echt zijn ding. Toen Liebchen klein was wilde hij altijd al graag naar buiten. Dus besloten Erin en Dan hem mee te nemen op hikes en roadtrips door het land. Naast de sneeuw houdt Liebchen ook van water. Geen gebruikelijke kat dus! In de zomer gaat hij naast de vele hikes zelfs mee op het supboard en geniet hier onwijs van. Je kunt het avontuurlijke leven van Liebchen, Erin en Dan volgen via het Instagram– of TikTok-account!

Wintersportende katten zijn helemaal niet zo gek aan de andere kant van de wereld! Vorig jaar stelden we je al voor aan Gary uit Canada. Ook hij gaat graag mee skiën met zijn baasje.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in