Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VANDAAG OP TV: Snowmagazine in Gerlos

snowmagazine in gerlos

Wintersportredacteur

Waar ga jij heen deze winter? Gerlos misschien? Dan is er een mooie opwarmer voor je vandaag! Snowmagazine zendt vandaag namelijk de uitzending uit die in Gerlos is opgenomen.

Snowmagazine op bezoek in Gerlos

Vorig seizoen was het team van Snowmagazine op bezoek in Gerlos voor een paar dagen. Naast Skiinformatie.nl werk ik ook als blogger in de Zillertal Arena en in die functie mocht ik ook aantreden bij de opnames. Daarom zul je mij ook tegenkomen in de uitzending. In de promo’s voor de uitzending kwam ik al een paar keer voorbij, maar nu moet ik er dus ook op tv aan geloven.

Dat is leuk natuurlijk, maar ik moet jullie al verklappen dat het niet allemaal van harte gaat. Ik wil namelijk ook nog wel eens onderuit gaan, hoe vaak ik ook op de latten sta. En laat dat nou net gebeuren tijdens de opnames voor Snowmagazine. Nu heb ik echt geen idee hoe de uitzending geworden is, maar je kunt er donder op zeggen dat ze juist dat moment uitgekozen hebben om mooi uit te lichten. Bereid je dus voor op een heerlijke klapper.

 

Gezelligheid

Natuurlijk moest er gewerkt worden tijdens de opnames, maar wat hebben we gelachen! Het team is echt ontzettend gezellig en is niet alleen op de piste in topvorm. Ook in de après-ski kunnen ze er wat van. Ik zou zeggen, geniet even van de promo en ga vanavond kijken, dat doe ik ook!

Voorproefje Snowmagazine in Gerlos

De promo hieronder geeft je een klein voorproefje van wat er komen gaat vanavond. Pak er een lekker biertje of wijntje bij en bereid je vast voor op de vakantie in de Zillertal Arena. Er worden een paar mooie tips gegeven voor je wintersport deze aflevering.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in