Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

The Bokabar in Kirchberg stopt ermee

Wintersportredacteur

We hebben slecht nieuws voor fans van The Bokabar in Kirchberg. De populaire après-ski bar heeft aangegeven ermee te stoppen. Er zijn te veel onzekerheden rondom het coronavirus en daarom gaat de stekker eruit.

Te veel onzekerheden

Een hele winter feestvieren, betekent maanden van voorbereiding. Dat is op dit moment bijna niet te doen. Er zijn nog te veel onzekerheden rondom het coronavirus. Niemand weet hoe het skiseizoen van 2020/2021 eruit gaat zien en of après-ski überhaupt wel mogelijk is. Daarom hebben Jerry en Martijn, eigenaren van The Bokabar in Kirchberg (voormalig Schatzi’s) besloten ermee te stoppen. “Kwaliteit staat op nummer 1 en dat kunnen we de bezoekers op dit moment niet bieden”. Met een lach en een traan neemt het duo afscheid. Maar of dit echt voor altijd is…

Wie weet tot ziens!

Blijf de après-ski bar vooral volgen op Facebook. Zoals de heren in onderstaand bericht laten weten, is de kans aanwezig dat ze in betere tijden mogelijk weer ergens opduiken. Wij zijn erg benieuwd en wensen ze alle succes in de toekomst.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in