Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Google Streetview

Geen Schatzi’s meer in Kirchberg, maar Boka-bar

Wintersportredacteur

Slecht nieuws voor de fans van de Schatzi’s die recentelijk een mooi merchandise item hebben gekocht. Die moeten dit jaar weer in de buidel tasten. De Schatzi’s is namelijk verleden tijd. Maar geen zorgen, de bar blijft gewoon bestaan onder de naam Boka-bar.

Via Facebook liet de bar in het populaire Kirchberg gisteravond weten dat zij onder een nieuwe naam en met een nieuw logo de winter in gaan: “Er bestaat elders in Oostenrijk een Schatzi bar en zij hebben deze naam vastgelegd. Hierdoor waren wij genoodzaakt om onze naam aan te passen. Maar…geen paniek!”

Boka-bar Kirchberg

Vanaf dit seizoen feest je niet meer in de Schatzi’s, maar in de Boka-bar. Waar die naam vandaan komt? Ook dat wordt op social media uitgelegd. Boka is een afkorting van ‘Bij Ons Kan Alles’.

Voor de kwaliteit van de feesten hoef je niet bang te zijn, want alleen de naam wijzigt. De medewerkers, de dj’s, de danseressen en de gezelligste artiesten van Nederland vind je de komende winter als vanouds in de bar. Eigenlijk is er alleen nog maar een extra reden om naar de bar te gaan, want je wil de ‘nieuwste’ bar van het dorp natuurlijk wel eens verkennen.

Wintersport in Kirchberg

Wij zijn afgelopen jaren meermaals in het dorp Kirchberg geweest en vinden het altijd weer een feestje. Het supermoderne skigebied zorgt ervoor dat je op de piste een prachtige dag beleeft en na het skiën vermaak je jezelf goed in een van de gezellige après-ski barren. Ook de voorzieningen voor gezinnen met kinderen zijn overigens erg goed in het dorp. Wil je nog naar Kirchberg deze winter? Dat kan in de kerstvakantie nog heel goedkoop.

AANBIEDING: 6 dagen wintersport in Kirchberg inclusief skipas – 21 dec – € 355,-

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in