Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

TE KOOP: Geweldig huis voor wintersporters

Wintersportredacteur

Regelmatig komen er geweldige optrekjes op de markt. Als je een paar centen overhebt, dan kun je de mooiste vakantiehuizen scoren. Dit huis in Park City, USA, is daar een perfect voorbeeld van. Groot, modern, van alle luxe gemakken voorzien en met ski-in ski-out mogelijkheden. En dat allemaal voor een kleine 11 miljoen euro.

Droomhuis

Heb je genoeg geld en weet je niet wat je met je centen aanmoet? Dan hebben wij nog wel een leuke tip voor je. Er staat weer een geweldig optrekje te koop aan de andere kant van de oceaan. Dit keer middenin het grootste skigebied van America, Park City (The Colony at White Pine Canyon). Je mag dit prachtige huis rustig benoemen tot 5-sterren resort. Alles wat je nodig hebt of wat je mogelijk ooit nodig zou kunnen hebben, is aanwezig. Dat mag ook wel voor het geld dat je ervoor betaalt. 217 White Pine Canyon Road kost maar liefst 12,6 miljoen dolar. Omgerekend een kleine 11 miljoen euro.

Luxe, luxe en nog meer luxe

Dit prachtige en moderne gebouw is gebouwd in 2019 en heeft een oppervlakte van ruim 1000 m2. Dankzij de vele grote ramen, kun je continu genieten van het uitzicht op de bergen, bossen en het skigebied. Het huis heeft een gigantische keuken, waar je met gemak kunt koken voor een groot gezelschap. Er is een fijne woonkamer en ook kun je rekenen op een bibliotheek, bioscoop, sportschool, bar, wijnkamer en een heerlijke hottub. Slapen kan in verschillende slaapkamers. Ook zijn er meerdere badkamers aanwezig. En wil je een middag de kroeg induiken? Neem dan de Quicksilver Gondola naar het historische centrum van het dorp.

Wintersport in Park City

Park City is met ruim 150 km aan pistes het grootste skigebied in Utah en de USA. Je vindt hier afdalingen voor alle leeftijden en niveaus en allerlei uitgebreide faciliteiten. De sneeuwkwaliteit is ongekend en dus is de slogan “The Greatest Snow On Earth” absoluut op z’n plek. De pistes reiken tot een maximale hoogte van 3050 meter en tijdens het skiën kun je continu genieten van de prachtige natuur en uitzichtpunten. Er zijn allerlei fijne lodges waar je ’s middags van een heerlijke lunch of borrel kunt genieten. Ook aan après-ski is gedacht. Wil je een keer iets anders? Bezoek dan het nabijgelegen Deer Valley. Bijzonder aan dit skigebied is dat snowboarders er niet welkom zijn.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in