Nieuwsalert per mail ontvangen

Snowboarden aan het einde van het seizoen?

Er ligt op het moment nog genoeg sneeuw om te genieten van een heerlijke vakantie. Door de enorme sneeuwval in het begin van het seizoen hoeft u niet te twijfelen over de condities. Eén van onze partners in de wintersport is Mofo Snowboarding. Van 14 t/m 17 April organiseren zij voor het 4de jaar de afsluiter van het seizoen naar Kaprun. Een mooi weekend om het seizoen mee af te sluiten, want sneeuw ligt er nog genoeg.
Doordat deze reis precies in het na seizoen valt, geen dikke rijen bij de liften, heerlijk de ruimte op de piste en niemand die jou je “first tracks”ontneemt. Speciaal voor de bezoekers van Skiinformatie.nl hebben zij een programma samengesteld in een gebied dat zich bij uitstek leent voor deze activiteiten: Europa Sportregion Zell am See Kaprun.
De enthousiaste instructeurs weten hier de meest spectaculaire afdalingen te vinden waarbij je, vooraf en tijdens de afdaling, een gedegen uitleg krijgt in de vorm van clinics en workshops.

Voor wie?
Of je nu een ervaren skiër/boarder bent of beginner, deze wintersport reis geeft je alle mogelijkheden om je techniek en kennis te verbreden.

Wat kan je tijdens deze weekend verwachten?
Tijdens de “Keep Moving Forward” reis is er elke dag wat nieuws te beleven.
Voor de beginners is er elke ochtend snowboardles. Door middel van de nieuwste technieken zal je al snel resultaat boeken. Je krijgt door middel van een goede methodische lesopbouw de basics al snel door. Zij willen natuurlijk ook dat jij aan het eind van de week een flinke vooruitgang hebt geboekt!
Voor de gevorderden snowboarders en skiers organiseren zij elke dag verschillende clinics.
Backcountry,boardercross,carven,Freeride en alles wat je met een snowboard kunt doen leer je tijdens deze clinics. Als de omstandigheden goed zijn gaan we natuurlijk een mooie tour maken.
De freeride clinic is zowel voor snowboarders als voor skiers.
Zij laten jouw o.a. zien hoe je met lawinepiepers moet zoeken en wij leren jou op een veiligere manier freeriden.

Materiaal workshop:
Tijdens het snowboarden en skiën is het ook van groot belang dat je weet dat je materiaal in goede staat verkeerd en juist is afgesteld. Een goed freestyle ski/snowboard is namelijk weer anders afgesteld als een freeride ski of board. In dit weekend zullen zij jou dan ook meer leren over het waxen,slijpen en het afstellen van je materiaal. Dit zal in de avond gebeuren onder het genot van een lekker en welverdiend drankje.
Zij hopen jullie daar te zien om gezamenlijk het seizoen af te sluiten!
Wanneer en prijs:
14 t/m 17 Apr. 2012
Normaal gesproken is de reis €510,- p/p, maar voor de bezoekers van Skiinformatie.nl €479,-.

Keep Moving Forward Weekend is inclusief:

– 3 dagen lessen/ clinics
– video-analyse
– Materiaalkunde workshop
–Eigenvaardigheid zowel op de piste als off-piste
– 3 overnachtingen
– 3 daagse liftpas
– Schoonmaakkosten
– Hierboven omschreven programma
– Gratis testmateriaal Flow Snowboarding

Ga naar de website voor meer informatie!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in