Nieuwsalert per mail ontvangen

Skileraar opleidingen profiteren en genieten van sneeuwval

De natuur is even helemaal in de war, want het sneeuwt op dit moment in de hooggelegen skigebieden in de Alpen. Weersomstandigheden waar je in hartje zomer geen rekening houdt, maar wat in de bergen uiteraard zomaar kan gebeuren. Skileraar en snowboard opleider Snowsports Academy deelt heerlijke winterse foto’s vanaf de Kitzsteinhorn waar zij op dit moment druk bezig zijn met Anwarter ski en snowboard opleidingen. Voor hen komt de verse sneeuw als een geschenk uit de hemel, want alle deelnemers kunnen nu genieten van verse poedersneeuw!

In de zomermaanden kan er op een aantal gletsjers in de zomer geskied worden. Eén daarvan is de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn waar veel skifanaten naar toe vertrekken om even te genieten van de heerlijke sneeuw. Als je hier op vakantie bent in de zomer dan kom je hier ook veel opleidingsinstituten tegen zoals Nederlandse grootste opleider Snowsports Academy. 

ZIE OOK: Skigebieden worden wakker in witte wereld tijdens hartje zomer. Zie hier de heerlijke beelden!

“Deze opleiding is altijd heel speciaal. Zo hebben de deelnemers zondag nog met 30 graden gezwommen en gebarbecued en kunnen zij nu genieten van verse sneeuw bij AlpinCenter en is het gevoelsmatig weer even winter,” aldus Alan Luybe, coördinator Snowsports Academy. De foto’s die zij hebben gedeeld via Facebook liegen niet en laten zien hoe vrolijk de opleiders zijn. Echte sneeuwliefhebbers die als een kind zo blij zijn dat er weer verse sneeuw is gevallen. Wat een prachtig beroep!

SnowSports Academy I
SnowSports Academy II
Snowsports Academy III
Snowsports Academy IV
sneeuw

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in