Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Pistenbutlers in het skigebied van Turracher höhe

Wintersportredacteur

In de toeristische sector is butler een veel voorkomend beroep. Ben je opgegroeid in een skigebied of ben je op zoek naar een seizoensbaan, dan is een baan als butler een goede keuze. Gezellig onder de mensen, zorgen dat de toeristen een aangenaam verblijf hebben en het creëren van een goede binding met de klanten. Allemaal redenen om butler te worden in een skigebied. In het skigebied van Turracher höhe geven de butlers een extra beleving mee aan de toeristen. Hier kun je namelijk ook butlers op de piste tegenkomen.

Het skigebied Turracher höhe, dat op de grens van Karinthië en Steiermark ligt, onderscheidt zich al jaren door kwaliteit en uitzonderlijke service. “De toevoeging van een butler op de piste is hier een goede aanvulling op”, aldus Managing Director van Turracher höhe marketing afdeling. De butlers kunnen je op de piste voorzien van een lekker ijsje en op sommige plaatsen van een lekker drankje. Daarnaast kun je met de pistenbutler ’s ochtends de piste op om de zon te zien opkomen. Gemiddeld legt de pistenbutler elke dag circa 40 kilometer af om de gasten een goed gevoel te geven in het skigebied.

Je moet wat over hebben om klanten te genereren en vooral te behouden. Naar verluidt zijn meerdere skigebieden van plan om de pistenbutlers in te zetten op de piste. Vind jij dit een nuttige toevoeging aan een skigebied?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in